Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Kamasz(gimis) lányodnak hány...

Kamasz(gimis) lányodnak hány pár sportcipoje van?

Figyelt kérdés

Amiben suliba jár. Csak mert össze szeretném hasonlítani a mi helyzetunkkel. A lányom kevesli, mi pedig túlzásnak tartjuk a cipői számát.

(nem írom le egyelőre, mert nem akarom befolyásolni a válaszokat, viszont tényleg nagyon kíváncsi vagyok, hogy én vagyok lemaradva, vagy a gyerekünk esik túlzásba /néz minket madárnak! 😉😃)

17 éves.

2023. szept. 10. 19:38
1 2 3
 11/23 Bellatrix:3 ***** válasza:
70%
Nekem is mind márkás, már akkor is az volt, mert a Decathlonos meg Deichmannos cipők jó ha egy szezont kibírnak, de kb 1-2 hónap alatt kuka. Úgy vagyok vele, hogy kiadom a sok pénzt, és tartós cipőt veszek ami nem utolsó sorban jól is néz ki. Kb kész vagyon a cipőim ára összességében, a bakancsomról nem is beszélve. De ez ilyen. Évente 1-2 márkásabb cipő simán belefér. Más cipőm nincs is, mert tök felesleges ha nem hordom amúgy sem.
2023. szept. 10. 20:24
 12/23 anonim ***** válasza:
69%

2 sportcipő, 1 sneaker, 1 átmeneti bakancs, télre lesz egy téli bakancs, 1 télicsizma, szandál, balerina, illetve 1 terem és egy tornacipő.

(Nem kínais egyik sem)

2023. szept. 10. 20:27
 13/23 anonim ***** válasza:
80%
12-es vagyok, de itt tartanak, Blazer és Superstar alatt nem vesz fel cipot(amit meg is értek)
2023. szept. 10. 20:29
 14/23 anonim ***** válasza:
76%

A gyerekem nem gimis, de én nem rég voltam tini.

Talán 6 pár volt ami sport. Szandal, papucs talán 2-3 pár összesen.

Téli csizma 2/3

Topanka 2/3

2023. szept. 10. 20:55
 15/23 anonim ***** válasza:
62%
Én is magamrol tudok írni.Van egy sport ,egy tornacipőm.Két szandálom,egy bakkancsom.🤷
2023. szept. 10. 21:09
 16/23 anonim ***** válasza:
81%
2 iskolába járós van, egyik vékonyabb, szellőzősebb, a másik vízálló. Emellett van neki egy téli bakancsa, ünneplős cipője, szoknyához cipő (nem elegáns, de mégsem sportcipő, inkább ilyen mokaszin), meg van egy kosaras cipője, abban edz.
2023. szept. 10. 21:34
 17/23 anonim ***** válasza:
66%
Én is állandóan abban járok. Mivel én az esetek 90 százalékában feketében vagyok ezért van 3 db fekete, és egy fehér. Márkásak de nem ilyen Gucci. Plusz télre egy sima, kicsit alkalmibb fekete boka csizma, és egy bakancs. Régen rengeteg cipőm volt, de nem használtam ki őket, ezért tovább adtam őket
2023. szept. 10. 21:41
 18/23 anonim ***** válasza:
37%
Egy.
2023. szept. 10. 21:51
 19/23 anonim ***** válasza:
0%
Az ilyen Gyurcsányista, Sorosista luvnyáknak kéne két nagy atyai pofon, aztán máris értelmesebb dolgokon törnék a fejüket.
2023. szept. 10. 22:03
 20/23 anonim ***** válasza:
44%
Látszik milyen emberek lettek az atyai pofonos, zsarolásos nevelések következményei. de biztos az kellene igen
2023. szept. 10. 22:13
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!