Megengednétek a 12 éves lányotoknak, hogy ottaludjon a barátnőjénél? A szülők otthon lesznek.
Figyelt kérdés
2023. szept. 3. 09:15
11/30 anonim válasza:
Egy ovisnál még érteném is az aggodalmat, de komolyan érdekel, mi baja lehet egy 12 évesnek, ha nem te figyelsz rá. Táborba se mehet? Osztálykirándulásra se?
12/30 anonim válasza:
Egy 12 éves nem baba már. Ők nekik már van annyi önszabályozó képességük hogy tudják máshol is kell viselkedni. Ráadásul 12 évesen már 6. osztályos iskolás. Ott se te figyelsz rá. Az miben másabb?
13/30 anonim válasza:
A 12 éves lányod jogilag felel már életellenes bűncselekményekért, két év múlva korlátozottan cselekvőképes. Nem csecsemő.
14/30 anonim válasza:
Persze, nyugodtan engedd meg neki.
15/30 anonim válasza:
Egy évvel idősebb kislány vitte hetente 2x sétálni a kisbabámat 🤦♀️
16/30 anonim válasza:
Persze, a fiamnál többször is itt aludt a nyáron a legjobb barátja, illetve a fiam is aludt ott párszor náluk... 7 évesek.
17/30 anonim válasza:
Szerintem 5 éves körül volt a fiam, mikor először másnál aludt. Most azon van kiakadva, hogy ha én nem alszok itthon, miért kell átmennie a mamájához aludni, miért nem lehet egyedül. Amúgy napközben simán itthon van órákat egyedül, megbízható. A lányom már idősebb(17), de hol az egyik barátnőnél aludtak, hol a másiknál sokszor már jó pár éve. Régebben ott, ahol vállalták a szülők, most már inkább ott,ahol nincsenek otthon a szülők. 😀
18/30 anonim válasza:
Persze, én már sokkal korabban is ott aludhattam a barátnőimnél, ebben nincs semmi.
19/30 anonim válasza:
Csak nem én figyelek rá és emiatt stresszelek - akkor menjél el szakemberhez, aki segít, de ne telepedjél már rá a gyerekedre.
Ha mégis, akkor nem kell csodálkozni, ha amint tud, lelép.
20/30 anonim válasza:
Kövezzetek meg de én nem engedem!
Bárhol bármikor beszélhet a barátaival,de szerintem elég ha oviba suliba együtt töltik az időt! Nyáron meg végig reggeltől estig együtt az udvarba vagy akár strandra fagyizóba is szivessen vittem őket.
De úgy gondolom hogy este otthon van a helye mellettem! Majd ha nagyobb lessz akkor meg fogom engedni neki 16-17 éves korban. Most jelenleg csak 10 éves!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!