Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » 13-15 évesek! Nektek mi erről...

13-15 évesek! Nektek mi erről a véleményetek?

Figyelt kérdés
Cigizek...de nem úgy mint az átlag tinik.Én 2 hónapban 1X ha rágyújtok és akkor is csak akkor ha nagyon nagyon nagyon ideges vagyok.Amikor már a görcsoldók sem segítenek.Ez olyan érzés mintha mikor kifújom a füstöt mintha kinyitnék egy szelepet és egy időre kitessékelném a fejemből a problémákat.Próbáltam már ezt más dolgokkal...amik nem ilyen károsak de a többi nem segített.És mondom tényleg nem menőzésből cigizek a barátaim nem is tudnak erről.
2010. okt. 16. 11:43
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:

igaz káros. de ha 2 havonta 1x gyujtasz rá akkor az megengedhető (:

14/L

2010. okt. 16. 11:52
 2/18 anonim válasza:
ha ideges vagy,próbálj meditálni...én most próbáltam ki,nem tudom sikerült-e,de most kellemesen álmosnak érzem magam..
2010. okt. 16. 11:54
 3/18 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Én egy 13 éves lány vagyok. Nagyon sajnállak, hogy olyan súlyos problémáid vannak, amit már csak - legalábbis Te úgy érzed, hogy - a cigaretta oldhat meg.

Nem tudom, hogy hány éves vagy, de ami biztos: ennek nem lesz jó vége. Nem tudsz a problémáidról a szüleiddel beszélni? Mert az biztos, hogy sokat segítene!

Ha nem akarod ide leírni - és megbízol bennem - nyugodtan írj egy privit, és remélem, hogy tudunk egymásnak segíteni, mert nekem is voltak problémáim: szüleim válása, anyukám élettársa (akit apukámként szerettem) meghalt, stb. De! Itt vagyok. Élek. Nagyon nehéz volt, de nem fordultam magamba, hanem beszéltem, beszéltem és beszéltem: anyukámmal. Voltam agykontroll tanfolyamon is, és a szüleim válása után pszichológusnál is.

És most a nagyszüleimmel és anyukámmal élek - akiket - nagyon imádok!

Remélem, tudok segíteni! Ha gondolod, nyugodtan írhatsz!

Üdv.: egy 13 éves lány

2010. okt. 16. 11:55
 4/18 anonim ***** válasza:

Szia! Nekem is mindig ez volt a gondom hogy amikkor nagyon nagy volt rajtam a nyomás akkor elvonultam a wc-be és ott rágyújtottam egy szálra. Csak ugye eredetileg én is nagyon ellenzem a cigarettát főleg az én koromban és ugye ezt kihasználva meg tudtam állni hogy 2-3 havonta ne gyújtsak rá egy szálra se. Tény nagyon nehéz volt eleinte de mostmár nagyon örülök hogy így döntöttem. Próbáld ki ha meg nagyon nem megy, akkor rágózz vagy elmehetsz valamilyen sportkörre minden olyan helyre ami érdekel megnyugtat és elvonja a figyelmedet erről az egészről.

15/L

2010. okt. 16. 12:00
 5/18 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat. Főleg neked kedves utolsó válaszoló.Az én szüleim is elváltak és én apámnál maradtam...de nem ez az egyetlen dolog amiben elég nehéz nekem azt hiszem jó ötlet ez a levelezés dolog kipróbálhatjuk hátha jobb lesz :D
2010. okt. 16. 12:01
 6/18 anonim ***** válasza:
OFF: Írtál mailt?
2010. okt. 16. 12:05
 7/18 A kérdező kommentje:
a 11:55 válaszolónak írtam üzenetet.
2010. okt. 16. 12:06
 8/18 anonim ***** válasza:
Igen, én kérdeztem. Csak azért, mert néztem, de láttam új üzenetet...:`(
2010. okt. 16. 12:20
 9/18 anonim ***** válasza:

2hónap alat egytöl sztem semmi baj

15f

2010. okt. 16. 13:49
 10/18 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat :D
2010. okt. 16. 13:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!