Ez így pedofília lenne?
Nem történt semmi "olyan", nem csinált senki semmit (egyelőre).
Van egy férfi, akivel megvan a kémia, de kicsit hadilábon állunk egymással. Leginkább azért, mert én még nem vagyok 18 (17 vagyok), ő meg már elmúlt 18.
Érdekelne, hogy ha esetleg még most, amíg nem töltöm be a 18-at, történne közöttünk bármi, azzal nem kerülne bajba, ugye?
Próbáltam jogász ismerőst kérdezni erről, erősen ködösítve, nevek, részletek nélkül, ő annyit mondott csak, hogy amíg a lányról képek nincsenek a pasinál, nincs baj. Tehát akkor képet ne küldjek magamról? Fürdőruhásat sem? Vagy hol van a határ, mit szabad, mit nem?
(Azért nem vele beszélem meg, tőle kérdezem, mert lehet elég hangulatgyilkos lenne, hogy amúgy kerülhetsz börtönbe azért, ha lefekszem veled??)
Semmit nem töröltettem, szó sem volt pénzről!
Az egyik válaszoló kezdte el, hogy sugar baby akarok lenni biztosan, meg hogy a lányok a pénzért bármit megcsinálnak.
Milyen szellemileg visszamaradottról beszélsz? 😭
Az értelmi és érzelmi oldal két teljesen más téma, próbáld már meg értelmezni a szöveget, amit elolvasok!
Hát nálad nem nehéz okosabbnak lenni.
Nem azt akartam megszavaztatni, legyen-e vele bármi. Arra voltam kíváncsi, ha esetleg kiderülne, anyámmal találkozna-e a bíróságon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!