Észre lehet-e venni, ha egy kamasznak pedofil hajlamai vannak?
Egy kamasz ha eljut odáig, hogy gyanúba keveredjen,az támadni is fog.
De a legtöbb csak fantáziál. Az agyába meg nem látsz bele.
Ezt így nem fogjuk laikusként megszakérteni neked.
Ha komolyan ilyen gyanúd van, akkor keress (interneten) egy pszichológust, tedd föl neki a kérdésedet. Vagy menj el magánba egy pszichológushoz, fizesd ki egy órai díját (sok lesz, előre mondom!) és ővele részletesen át tudod ezt beszélni.
Nekem az a véleményem, hogy aki egyébként normálisan, korának megfelelően viszonyul a másik nemhez, a nemiséghez, az nem vonzódik kisgyerekekhez. De hangsúlyozom, hogy én is laikus vagyok, némi pszichológiai olvasottsággal.
Én írtam egyébként a 4-es választ is. Abból, hogy azt lepontozták, nekem egyértelmű, hogy a többiek akik idetévedtek, még kevésbé kompetensek választ adni a kérdésedre.
A hajlamot semminél se lehet észrevenni, mert nem feltétlenül társul cselekvéssel.
Meleg hajlamai is lehetnek úgy, hogy nem veszed észre, mert eddig mindig csajokat vitt haza.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!