Mit szóltok a mai cicamica tini lányokhoz?
Borzalmas :(
Én is szülő vagyok, igaz a lányom még csak 1 éves, de nem örülnék, ha úgy nézne ki, úgy írna vagy beszélne, mint ami most "trendi".
Elszomorító, de valójában az emberek a nevelés hatására változnak.
Én 13,5 éves vagyok, 7. osztályos átlagos lány. Nekem is vannak - sajnos egyre többen - olyan osztálytársaim, illetve évfolyamtársaim, akiknek mindennél fontosabb a pasizás, a nemtanulás, a menőzés. Én hála Istennek nem tartozok közéjük, nagyon szeretek tanulni, bár nem vagyok kitűnű (4.8-as átlagom van). Imádok olvasni, és ha hazamegyek, nem vágom be magam után az ajtót - mint ahogy sok osztálytársam teszi - hanem inkább anyukámmal (a szüleim elváltak, és anyuval élek) és a nagyszüleimmel beszélgetek, vagy felporszívózok.
Nekik ez "ciki". De nem érdekel. Ők csak azzal foglalkozznak, hogy milyen a külsejük (bár én sem hanyagolom el magamat), és hogy milyen hülyének mondják el a tanárokat, és a szüleiket (akiknek - mellesleg - mindent köszönhetnek).
A másik, hogy állandóan én vagyok a "stéber", a hülye, az "anyuci pici lánya", stb. hasonló jelzők...
Azért remélem, hogy többségben vannak azok, akiknek 13-14 éves korukban nem a pasizáson, a menőzésen, és a nemtanuláson jár az esze!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!