Mit kezdjek a 13 éves lányommal, ha döntésképtelen, flegma és stresszes egyszerre?
Lassan már állandó probléma a vásárlás vele pl. Most jöttünk haza a boltokból úgy, hogy semmit nem vettünk! Pedig iskola kezdésre kell neki egy új cipő, pár hosszú nadrág, mert mindent kinőtt. Elég vàlogatós, sokminden nem tetszik neki, persze ami méregdrága az jó lenne, de ebből is volt már vitánk. De amikor ott vagyunk az üzletben, akkor csak válogat és nem tudja, mit akar. Ja és minden baj. Menjek vele mert egyedül nem akar, de órákig csak nézelődik és ne sürgessem mert az is baj, ha megszólalok az a baj, de ha némán követem az is baj. Ha segíteni akarok az a baj, de ha otthagyom az is baj. Ha felidegesítem magam az a legnagyobb baj, mert általában ez a vége, hát könyörögjek egy 13éves lánynak, hogy kicsim vegyünk már neked ruhàkat lécci, lécci, mert csupaszon nem járhatsz iskolába! Ja és ő nem a ruha ellen van, csak nem tud dönteni meg nincs olyan amit ő szeretne vagy ha van is akkor drága! Szóval én vagyok a hülye vagy mit kezdjek vele szerintetek?
És ez csak egy kiragadott példa, de az élet többi területén is előfordul, hogy egyszerű döntésektől bestresszel, pl. mit egyen vacsorára stb.
Tudom, hogy kicsi korától kevés az önbizalma, most még rátesz a kamaszkor és sündisznót játszik, kezd a kapcsolatunk nagyon elromlani.
Mit tegyek?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!