Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Mit szeretsz legjobban a...

Mit szeretsz legjobban a karácsonyban, karácsonyi időszakban (december)?

Figyelt kérdés
2010. okt. 15. 17:20
1 2 3
 11/21 A kérdező kommentje:
:) Még várom a további válaszokat!
2010. okt. 16. 10:54
 12/21 anonim ***** válasza:
100%
Imádom a karácsony feelingjét. Az egészet szeretem. Azt amikor olyan gyönyörűen csillog a fehér, frissen lehulló hó. Amikor kint már sötét van, mész a városban és az egész város fel van díszítve azokkal az égőkkel, a boltokban nyüzsögnek az emberek, és mindenki olyan békés és nyugodt. Ilyenkor egy rövid időre félreteszik a problémájukat az emberek. Szeretem a karácsonyi zenéket, a díszeket a házban, a sütik illatát, azt hogy együtt van a család, szeretek olyan ajándékokat adni, amiről tudom, hogy örülni fog neki az, aki kapja, szeretek ajándékot csomagolni, feldíszíteni a karácsonyfát, azt is szeretem benne, hogy olyankor nincs iskola. Általános iskolás koromban a suliban a téli szünet előtt mindig volt egy csere-bere bazár és szerettem ott vásárolni/cserélgetni az iskolástársaimmal. Szeretem magát a telet, a karácsonyi filmeket a tv-ben... mindent szeretek ami karácsony körül van.
2010. okt. 16. 18:28
 13/21 anonim válasza:
a hangulat, az illatok, a kaják, a szünet, a családi vacsora, az ajándékok...
2010. okt. 22. 14:48
 14/21 anonim ***** válasza:

a hangulatát.

és azt hogy együtt van a család

2010. nov. 7. 17:08
 15/21 anonim ***** válasza:

Azt hogy van két gyerkőcöm akiknek át kell adjam az egész mézeskalács sütős-fadíszítős-csodavárós karácsonyi feeling-et :)

Megmondom őszintén hogy kamaszkoromtól kezdve nem szerettem már, talán azért mert elváltak a szüleim, öcsém apámhoz került, én anyuval maradtam és minden egyes karácsony arra emlékeztetett minket hogy milyenek voltak a régiek, az igaziak, és ettől mindenképp szomorúra sikerült az egész.

Volt hogy nem is ünnepeltük. 8 éve ismerem a férjemet, 2 éve vagyunk házasok (karácsony előtt egy nappal van a házassági évfordulónk)és tavaly sajnos nem úgy alakultak a dolgok hogy megünnepeljük rendesen,(dolgozott a férjem, a kislányom 2 hetes volt szóval semmire se futotta az energiáimból) így most kétszeresen is készülök rá.

Lesz adventi koszorú, adventi naptár a kisfiamnak (3 éves múlt) ..

És alig várom azt a pillanatot mikor lefektetem aludni őket délután és mikor felébrednek meglátják a feldíszített fát :))

Alig várom hogy eljöjjön ez a pillanat:)

2010. nov. 7. 17:16
 16/21 anonim ***** válasza:
A hóesést,a karácsonyi vásárt,az égőkkel kivilágított utcát,a lakás feldíszítését,az ajándékok vásárlását és becsomagolását,az ünnepi sütést-főzést,a fenyőfa vásárlását és díszítését,a karácsonyi filmeket,a rokonok meglátogatását.
2010. nov. 7. 18:07
 17/21 anonim ***** válasza:
A havat, a hangulatot, a karácsonyi dalok próbáját az énekkarral
2010. nov. 7. 21:30
 18/21 anonim ***** válasza:
100%

Az egész gyönyörűséget ami van :) December 23ig suli, akkor ugye mindenki fut haza suli után, de 22én mindig bemegyek barátnőimmel meg barátaimmal a karácsonyi vásárba, és idén már kézen fogva is mehetek valakivel... Annyira szép lesz! A kézzel készített ajándékok, a nevetés, és ilyenkor a ,,demegnőttélmiótanemláttalak" is jólesik :)

12,5/L

2010. nov. 8. 17:24
 19/21 anonim ***** válasza:
100%

Szeretem nézni,hogy esik a hó bent a jó meleg lakásban egy forró meleg teával.Ilyenkor mindig együtt van a család anyu süt,főz apuval meg díszítjük a fát.Szeretek hajnalig apuval fent lenni és filmezni esetleg konzolozni.Szeretem a karácsonyi filmeket a tv2 és az rtl akárhányszor is volt már a tévében :D szeretem a nagy bevásárlást és így kb. ennyi. :)

14l

2010. nov. 8. 21:38
 20/21 anonim válasza:
A hangulatot. A szeretetet. A levegő illatát. A hideg illatát
2010. nov. 8. 23:11
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!