Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Hogy telik nálatok a karácsony?

Hogy telik nálatok a karácsony?

Figyelt kérdés
kiváncsi vagyok , kiknél mik a szookások... 23-tól 26-ig , irjátok le , mikor hogyan s mit csináltok..:)
2010. okt. 15. 11:23
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
100%

23: sütés/főzés (vagy ezekre készülés), takarítás

24: szinte egész nap sütés/főzés; délután fa állítás és díszítés, zuhanyzás, szép ruhába öltözés, vacsora, ajándékok, beszélgetés... (bár idén lehet máshogy lesz, mert közben ideköltözött anyu élettársa..)

25: jönnek papámék, nagybátyámék + idén mostohatesók, nővérem barátja + én barátom...

26: mi megyük papámékhoz, nagybátyámékhoz... együtt a család...gyakorlatilag mi 3 napon keresztül csak eszünk :-)

18/l

2010. okt. 15. 16:50
 12/25 A kérdező kommentje:

Köszönöm a választ :)

Hát igen..Karácsonykor általában 3 napon keresztül eszik mindenki..:)

2010. okt. 15. 16:54
 13/25 anonim ***** válasza:
100%

23: bevásárolunk,ajándék csomagolás,felállítjuk a fát és feldíszítjük,ilyenkor nagyon pörgök mert imádom a karácsony és a készülődést :)

24: sütés-főzés,feldíszítjük a ház többi részét,készülődünk a vacsorára,vacsi után ajándékozás,utána együtt nézünk tv-t és fotókat csinálunk.

25-26: pihi,szórakozás,rokonok

2010. okt. 15. 17:44
 14/25 A kérdező kommentje:
:)
2010. okt. 15. 18:31
 15/25 anonim ***** válasza:
100%

hát mi már jóval előtte megvesszük az ajándékokat:D

de kb. 20-23-án kezdünk úgy jobban készülődni.:)

szóval akkor:

23:ajándék csomagolás,készülődés a másnapra:)

24:behozzuk a fát a nappaliba,díszítünk,nagyim csinálja a vacsit.:) este vacsi,ajándék bonzás,filmnézés,alvás korán,mert másnap korán kelünk.

25:megyünk keresztszüleimhez meg unokatesóimhoz délután.Előtte megint ajándék csomagolás,készülődés és kb. 3-4körül indulás...ott megint ajándékbontás,kaja,élvezzük,hogy együtt a család.

26:kezd elmúlni a karácsonyi hangulat...de még az ajándékokat nézegetjük,tvzünk...pihenünk:)

13/L

2010. okt. 15. 19:18
 16/25 anonim ***** válasza:
100%
hát mindig máshogy. kb ugyan az amit te (kérdező) leírtál, de tavaly összegyűlt nálunk (mert hatalmas a házunk) az egész család, unokatesók, nagyszülők, szüleim testvérei, és megnéztük a régi videofelvételeket. amin én és az öcsém, az unokatesóim, még csak 2 évesek voltunk.. és annyira jó volt. azon az estén, mindenki elfelejtette az összes gondját, és a nappalinkban ülve, mindenki végig mosolygott, néztük, hogy hogyan esküdtek össze az anyukám ikertesója és a párja, hogy milyen volt az egyik régi karácsonyunk, amin még csak 3 éves lehettem.. stb..ez annyira szép emlék számomra :D sosem felejtem el
2010. okt. 15. 19:41
 17/25 A kérdező kommentje:

köszi a válaszotokat:) én már kezdek bezsongani :S :D

nagyon nagyon várom..főleg hogy 4 év könyörgés után kaphatok egy yorkit karácsonyra :)

meg az egész hangulat nagyon hiányzik..tavaly iszonyatosan l lett rontva a karácsony..beállitottak a rokonok 2 5 éves gyerekkel..hát képzelhetitek..végig rajtam lógtak..és én már augusztus óta a karácsonyt terveztem..beállitottak délután , takaritás közepén voltunk , a kaja épp hogy kész (2 főre , mert apuval lakok) és baállitottak 4en :O még márciusban is az elrontott karácsony miatt sirtam , ugyhogy idén be nem engedek senkit :D :$ :)

2010. okt. 16. 07:53
 18/25 anonim ***** válasza:
100%

22-23:nagytakarítás,sütés-főzés,23:Karácsonyfadyszyté(tesómmal)tv-zés.(az ajándékokat hamarabb meg vesszük).

24:Tv,Készülődés,terítés,estre pedig összegyül a csald és mindenkinél vounk egy kicsit,ajándékozás,templom.

25:elmeunk azoknál a rokonoknál akik kicsit messzeb laknak,ők is jönnek nálunk,ajándékozás,Tv.

26:Barátnőimmelvagyok,elmeünk egymájnál,kaja,pihi,Tv.

Naon várom mááár!!!

2010. okt. 16. 09:58
 19/25 anonim ***** válasza:
Gyűlölöm a karácsonyt. Szerintem egyáltalán nem a szeretet ünnepe, csak az a lényeg hogy kinek milyen drága ajándékot vegyünk..
2010. okt. 16. 13:45
 20/25 A kérdező kommentje:
Igen , mostanában elég nagy jelentősége van a Karácsonyban az ajándéknak...DE... , ez nem azt jelent hogy nem a szeretet ünnepe..a karácsonyi hangulatnál , nincs is jobb...ugyhogy azt kell mondanom..nem értek egyet veled ..bocsi..
2010. okt. 16. 13:48
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!