Hogy telik nálatok a karácsony?
23: sütés/főzés (vagy ezekre készülés), takarítás
24: szinte egész nap sütés/főzés; délután fa állítás és díszítés, zuhanyzás, szép ruhába öltözés, vacsora, ajándékok, beszélgetés... (bár idén lehet máshogy lesz, mert közben ideköltözött anyu élettársa..)
25: jönnek papámék, nagybátyámék + idén mostohatesók, nővérem barátja + én barátom...
26: mi megyük papámékhoz, nagybátyámékhoz... együtt a család...gyakorlatilag mi 3 napon keresztül csak eszünk :-)
18/l
Köszönöm a választ :)
Hát igen..Karácsonykor általában 3 napon keresztül eszik mindenki..:)
23: bevásárolunk,ajándék csomagolás,felállítjuk a fát és feldíszítjük,ilyenkor nagyon pörgök mert imádom a karácsony és a készülődést :)
24: sütés-főzés,feldíszítjük a ház többi részét,készülődünk a vacsorára,vacsi után ajándékozás,utána együtt nézünk tv-t és fotókat csinálunk.
25-26: pihi,szórakozás,rokonok
hát mi már jóval előtte megvesszük az ajándékokat:D
de kb. 20-23-án kezdünk úgy jobban készülődni.:)
szóval akkor:
23:ajándék csomagolás,készülődés a másnapra:)
24:behozzuk a fát a nappaliba,díszítünk,nagyim csinálja a vacsit.:) este vacsi,ajándék bonzás,filmnézés,alvás korán,mert másnap korán kelünk.
25:megyünk keresztszüleimhez meg unokatesóimhoz délután.Előtte megint ajándék csomagolás,készülődés és kb. 3-4körül indulás...ott megint ajándékbontás,kaja,élvezzük,hogy együtt a család.
26:kezd elmúlni a karácsonyi hangulat...de még az ajándékokat nézegetjük,tvzünk...pihenünk:)
13/L
köszi a válaszotokat:) én már kezdek bezsongani :S :D
nagyon nagyon várom..főleg hogy 4 év könyörgés után kaphatok egy yorkit karácsonyra :)
meg az egész hangulat nagyon hiányzik..tavaly iszonyatosan l lett rontva a karácsony..beállitottak a rokonok 2 5 éves gyerekkel..hát képzelhetitek..végig rajtam lógtak..és én már augusztus óta a karácsonyt terveztem..beállitottak délután , takaritás közepén voltunk , a kaja épp hogy kész (2 főre , mert apuval lakok) és baállitottak 4en :O még márciusban is az elrontott karácsony miatt sirtam , ugyhogy idén be nem engedek senkit :D :$ :)
22-23:nagytakarítás,sütés-főzés,23:Karácsonyfadyszyté(tesómmal)tv-zés.(az ajándékokat hamarabb meg vesszük).
24:Tv,Készülődés,terítés,estre pedig összegyül a csald és mindenkinél vounk egy kicsit,ajándékozás,templom.
25:elmeunk azoknál a rokonoknál akik kicsit messzeb laknak,ők is jönnek nálunk,ajándékozás,Tv.
26:Barátnőimmelvagyok,elmeünk egymájnál,kaja,pihi,Tv.
Naon várom mááár!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!