Milyen szlengeket használnak mostanában a kamaszok, és mi mit jelent?
Crush- a kiszemelt, az aki bejön neki.
Ghostol- nem nézi meg sz üzenetet
Láttamoz/Leláttamoz- megnézi az üzenetet, de nem ír vissza
Fuckboy- srác, aki csak a szexre megy
Player- ezt a kurválkodó lányokra (is) használják
Hirtelen ennyi jutott eszembe
Amitől én kiakadok: amikor lehagyják a ba/be toldalékot. "Megyek West End." "Jössz majális?" Komolyan, a falat kaparom tőle.
2 kamasz anyukája
6
Szerintem pont az a legkevésbe kiakasztó :D még egy "szűz fül" is megérti hogy ezalatt mire gondolt, ellentétben azzal amikor angol szavakat kezdenek el használni más értelemben, vagy átalakítva amitől teljesen elveszted a fonalat.
20-as éveiben járó fiatal
Netről olvastam 2t, ami mostanában felkapott szó:
Bullyingol, shamingel - a megalázás, bántalmazás, szekálás.
De amúgy én is sokszor csak pislogok, hogy micsoda? Pedig 32 vagyok...
Általában az angol szavakat mondják magyarosan, ha tudsz angolul, akkor előny, hogy megértsd.
(Amúgy engem ezek a szavak még kevésbé is zavarnak, de vonaton mennyiszer hallgatom, hogy tulajdonképpen vessző helyett is káromkodnak, az borzalmas. És általában a lányok jobban nyomják, mint a fiúk...)
9
El hiszem hogy ez is zavaró, nem is azert mondtam. Viszont viszonyítva a többi szlenghez ahol ha találgatni kezdez akkor sem érsz az eredeti jelentés közelébe, ez legkingább tűrhető.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!