Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Milyen szlengeket használnak...

Milyen szlengeket használnak mostanában a kamaszok, és mi mit jelent?

Figyelt kérdés
Még 30 se vagyok de eskü egy kukkot se értek a játszótéri kamasz kommunikációból, légyszi írjatok pár dolgot
2023. júl. 25. 21:33
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:
95%
Hát inkább te írd le, miket hallasz, aztán biztos akad olyan válaszoló, aki tudja, mit jelentenek.
2023. júl. 25. 21:51
 2/22 anonim ***** válasza:
100%
Ma már annyi szleng vált teljesen természetessé hogy nehéz csak így a semmiből mondani. Meg mindig akad valami új amiről valaki nem is hallott. Úgyhogy adom az első válaszát, hallgatozz kicsit aztán írd le ide miket hallottál.
2023. júl. 25. 22:03
 3/22 anonim ***** válasza:
94%
Nekem a kedvencem a lányomtól a mecsimecsi. :) Én is elkezdtem használni. Azt jelenti, hogy egymáshoz nagyon passzoló ruhák pl, vagy két összeöltözött barátnő. Matchy-matchy ugye. :)
2023. júl. 25. 22:03
 4/22 anonim ***** válasza:
89%

Crush- a kiszemelt, az aki bejön neki.

Ghostol- nem nézi meg sz üzenetet

Láttamoz/Leláttamoz- megnézi az üzenetet, de nem ír vissza

Fuckboy- srác, aki csak a szexre megy

Player- ezt a kurválkodó lányokra (is) használják

Hirtelen ennyi jutott eszembe

2023. júl. 26. 08:01
 5/22 A kérdező kommentje:
Köszi 4es pont ilyenekre gondoltam. Az a baj nem tudtam megjegyezni :D de majd fülelek
2023. júl. 26. 08:52
 6/22 anonim ***** válasza:
93%

Amitől én kiakadok: amikor lehagyják a ba/be toldalékot. "Megyek West End." "Jössz majális?" Komolyan, a falat kaparom tőle.

2 kamasz anyukája

2023. júl. 26. 10:02
 7/22 anonim ***** válasza:
87%

6

Szerintem pont az a legkevésbe kiakasztó :D még egy "szűz fül" is megérti hogy ezalatt mire gondolt, ellentétben azzal amikor angol szavakat kezdenek el használni más értelemben, vagy átalakítva amitől teljesen elveszted a fonalat.

20-as éveiben járó fiatal

2023. júl. 26. 10:18
 8/22 anonim ***** válasza:
94%

Netről olvastam 2t, ami mostanában felkapott szó:

Bullyingol, shamingel - a megalázás, bántalmazás, szekálás.

De amúgy én is sokszor csak pislogok, hogy micsoda? Pedig 32 vagyok...

Általában az angol szavakat mondják magyarosan, ha tudsz angolul, akkor előny, hogy megértsd.

(Amúgy engem ezek a szavak még kevésbé is zavarnak, de vonaton mennyiszer hallgatom, hogy tulajdonképpen vessző helyett is káromkodnak, az borzalmas. És általában a lányok jobban nyomják, mint a fiúk...)

2023. júl. 26. 10:20
 9/22 anonim ***** válasza:
74%
6-os, ettől én is kiakadnék. Visszakérdeznék: "Beszélni magyart töredékesen?"
2023. júl. 26. 10:25
 10/22 anonim ***** válasza:
100%

9

El hiszem hogy ez is zavaró, nem is azert mondtam. Viszont viszonyítva a többi szlenghez ahol ha találgatni kezdez akkor sem érsz az eredeti jelentés közelébe, ez legkingább tűrhető.

2023. júl. 26. 10:28
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!