Komolyan én reagálom túl?
Amikor én kamasz voltam, kb mindent tiltottak a szüleim. Pintosabban anyám és nevelőapám, apukám meghalt.
Suli után irány haza tanulni, hazimunkát csinálni.
Már végzős középsulis voltam, tehát 17-8 éves, mikor elmehettem a barátaimmal bulizni. De utolsó busszal (22:40) haza kellett mennem. Nem aludhattam sehol. 19-20 voltam már, mikor első buszig voltam elemgedve. Akkor lehetett először pasim is.
30 éves vagyok.
Most a hugom 15éves. Iszik, cigizik, minden hétvégén buli. Mar ezzel sem értek egyet.
Tegnap láttuk a városban. A város közepén egy falatnyi bikinifelsőben, épp takarta a már nőies melleit. Mellette forrónaci, így vonult 5 fiú tarsaságában. Cigivel, borosüveggel a kezében. Mint egy hivatásos, komolyan. Én nagyon kiakadtam.
Egyből hívtam anyám, tudja-e, hogy a hugom így sétállgat a városban? Annyi volt a válasz, hát megy siófokra bulizni.15évesen bakker.
Mondom anyámnak és ha valaki megerőszakolja?! Ilyen öltözetben ne csodálkozzon. Hát ott a barátja, majd megvédi. (A barátja 17éves, vaságyastól 40kg).
Most én vagyok a család hülyéje, mert ezt meg mertem jegyezni, mert a mai világban teljesen elfogadott viselkedés ez.
Komolyan velem van a baj?
Ja. Attól, hogy a varosban félmeztelenül maszkál ittasan, 5sracnak riszalva magát, na az nem az. Valóban.
Áldozathibáztatás 🤣 most ez lesz itt az új szöveg?
De köszönöm a válaszokat, anyámon kívül az egész rokonság ki van rá akadva, nem csak én hanem mamánk is látta így, na azt meg nem tette zsebre.
Kérdező, nem tehetsz semmit. Majd rájönnek ha jobb esetbe csak terhes lesz egy egyéjszakástól, rosszabb esetben megerőszakolják.
De akkor se kell majd sajnálni megérdemli.
Fogalomzavarban szenvedsz.
Attól hogy nem "illedően" öltözik, még nem lesz ribi.
Ahha és gondolom épp a Bibliából idézgetett az 5 szent életű fiúnak akikkel épp a templom felé tartott igaz?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!