Mennyi zsebpénzt kap havonta 15 év körüli gyermeked?
Amíg otthon laktam, kamasz voltam, többnyire nem kaptam zsebpénzt, hanem nálunk is az volt, hogy nyilván megkaptam, amit kellett, ruhákat is általában anyukámmal vettünk vagy adott büfére pénzt, de volt egy időszak, pont 15 éves koromban,amikor havonta kaptam zsebpénzt, ez akkor 5000 forint volt: Ezt arra kaptam, ha pl elmentem a barátnőmmel valahova, akkor ettünk egy fagyit, megittunk valamit egy kávézóban, esetleg mozi (bár én oda nem jártam), ha a büfében még akarok venni valamit, ilyenek. Ez 6 évvel ezelőtt volt, most sajnos az a havi 5000 forint semmire nem lenne elég, a gyerek mondjuk 1x beülne a mekibe enni, meg egyszer elmenne fagyizni a barátaival, már elfogy a pénz, de nem tudom a büfében is milyen árak vannak…Nem azt mondom, hogy minden nap ott egyen, én sem így csináltam, de néha azért belefér, hogy vegyen ott valamit.
Szerintem havi 15 ezer az “ideális” manapság ezekre a dolgokra, aztán vagy elkölti vagy félreteszi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!