Terrorizálják a lányomat egy régi ügy miatt mai napig?
17 éves a lányom, egy olyan osztályban van, akikkel első óta együtt vannak. 26 fős osztály, semmi gond nem volt, tündéri első nyolc év volt nekik, kedves gyerekek, tanárok, szülők. Aztán három éve a lányom egy piti ügyben elmondta, hogy 11 gyerek nem csinált házit, és úgy másolták, mindezt azért mondta el, mert ő rengeteget dolgozott vele, és ha minden igaz, a padon hagyott füzetéből kimásolták.
Azóta mi már mindent bejártunk, de a lányom egy idegen test lett az iskolában, a távolság miatt máshova vinni nem tudjuk. Szülőkkel, tanárokkal, igazgatóval, már mindenkivel beszéltem, beszéltünk, egyenként, többel egyszerre, de semmi hatása. Évzárón a padjára festette valaki, hogy "vamzer".
Mit csináljunk?
“Veled van a probléma nem a másik kb 30 gyerekkel!”
Szerintem meg de. 11 csaló, lusta dög, a többi pedig szolidaritást vállalt velük, tehát ők sem különbek.
A szüleiket is minősíti.
Kedves 26-os!
A kérdező szemszögéből látjuk a dolgokat. ASzért én kíváncsi lennék a másik oldal beszámolójára is.
Verje őket pofán...egy igazgatóit megér.
Sok szemét kölyök van amúgy. Kipéciznek egyet és csesztetik. A normálisabbak meg beállnak a sorba, hogy ne ők legyenek a következők.
Nálunk is volt ilyen anno.
És nem. Ha én valamire készülök és a többi lemáslolja tuti nyakon is csaptam volna.
Lehet lepontozni👏.
Én sem gondolnám,hogy van olyan ok,amiért 3 évig csesztetni meg alázni kell a másikat.
Van olyan ok, csak amit leírt, az k*rvára nem az. Nem mondom, hogy gimiben én örültem volna egy ilyen esetnek, hogy gyorsan megcsinálnám valakiről a leckét, és szívunk, mert beárul, de komolyan, most mi lesz a következménye egy ilyennek? Egy házi feladat hiány, vagy egy egyes, ha már a sokadik alkalommal történt meg. Emiatt kell ekkora utálat?
Nálunk is tele volt az osztály ilyen gyűlölködő szardarabokkal, akik csak az alkalmat keresték, hogy belekössenek a másikba, és amikor egyszer hibázik az illető, akkor rászállnak. És bele sem gondol az ember, hogy ezzel milyen fájdalmat lehet okozni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!