Engeded a kiskamasz (10-13 éves) gyerekedet bandázni a nyári szünetben?
Szülő felügyelet nélkül a barátokkal eljárkálni. Akár csak egymáshoz vagy a játszótérre, akár messzebb, bárhogy.
Légyszí ne azt írd, téged annak idején engedtek-e. Az érdekel, hogy a mai szülők hogy állnak ehhez a kérdéshez.
Van ma már olyan, hogy GPS alapú nyomkövetés. Beállít(tat)od (értsd: beállítod, ha értesz hozzá, illetve beállíttatod, ha nem) a telefonján a megfelelő appot a megfelelő beállításokkal, és minden pillanatban tudni fogod, hol van.
Ez durva, drámai, drasztikus esetben is hasznos lehet(nem akarom az ördögöt a falra festeni, de pl. olyan esetben is, ha elrabolják), meg olyankor is, ha csak késik, akár 10 percet, akár 2-3, vagy több órát a megbeszélt hazajöveteli időpontról.
Köszönöm a válaszokat!
Én engedem mindkettőt (11 és 13 évesek), telefonjuk van, GPS nyomkövetőjük nincs és nem is lesz. A kérdést azért tettem fel, mert főleg ezen az oldalon olvasom, hogy az ilyen korú gyerekek egész nyáron a gépet nyomkodják, mert a barátaikat sehova nem engedik el, vagy ők nem akarnak elmenni. A környezetemben szerencsére nagyon nem ezt látom, ezért voltam kíváncsi, hogy a jelenség mennyire gyakori.
De úgy látom, a többség azért hagyja a gyerekét.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!