Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » 12 évesnek nyári szünetben...

12 évesnek nyári szünetben mennyi a megengedett képernyőidő?

Figyelt kérdés
Mennyit engedtek neki? Többet, mint év közben?
2023. jún. 10. 07:49
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
75%
Leginkább telefon a képernyő előtt töltött idő, azt csak úgy korlátozom, hogy ha soknak találom, akkor szólok, hogy mostmár tegye le. De kb annyit engedek, mint suli időben hétvégén.
2023. jún. 10. 07:59
 2/13 anonim ***** válasza:
85%
Mint az elsőnél. Ha úgy látom, hogy mást se csinál egész nap, csak azt bámulja, kikapcsoltatom vele. Soha nem kötöttem ki olyasmit, hogy mit tudom én, egy óra képernyőidő, hanem a helyzettől, időjárástól, programtól stb.függ.
2023. jún. 10. 08:26
 3/13 anonim ***** válasza:
87%
Nekem ugyan már régen volt, de emlékszem, soha nem volt időhöz kötve, dlvolt olyan nap, hogy egész nap telefonoztál, viszont én utána egy hétig alig nyúltam hozzá, mert meguntam. Bátyám aki viszont még volt szabva hogy napi 4-5 óra max, mert ő soha nem tette le magától, mindig rá kellett szólniuk anyuéknak.
2023. jún. 10. 09:27
 4/13 anonim ***** válasza:
92%
Nem foglalkozom ezzel, ha soknak értékelem aznapra, kiküldöm őket a kertbe játszani.
2023. jún. 10. 09:30
 5/13 anonim ***** válasza:
68%
Nincs korlátozva. A dolga legyen elvégezve, utána chatelhet.
2023. jún. 10. 12:50
 6/13 anonim ***** válasza:
59%
Neked felnőttként mennyi a megengedett képernyőidőd? Jajj, hogy neked senki se korlátozhatja, mert már felnőtt vagy, de te másét be akarod korlátozni?
2023. jún. 10. 12:55
 7/13 A kérdező kommentje:

Na 6-os válaszoló, inkább maradtál volna csendben.....

Pont hogy én nem szoktam korlátozni. Nyilván ha nagyon sokat nyomkodja, akkor inkább szólok neki, hogy jöjjön, elmegyünk valamerre, vagy csináljunk valamit.

Csak a családban megkaptam, hogy egy ennyi idős gyereknek fix időre van szüksége, hogy pl.napi 2 óra. És kíváncsi voltam, máshol hogy működik.

2023. jún. 10. 12:58
 8/13 anonim ***** válasza:
34%
#6 Te egy hisztis tinédzser vagy, akitől elvették a telefonját? :D Felnőttként eleve másra használod a telefonod, mint egy gyerek, és csinálsz mellette bőven mást is, nem fenyeget az a veszély, hogy nem mész el a barátaiddal fagyizni és alakítasz ki kapcsolatokat, mert a tiktokot nyomkodod egész nap. Vagy én legalábbis akkor telefonozok, amikor ingerre vágyom, de nincs lehetőségem mást csinálni. Pl. most várom, hogy teljesen elaludjon a gyerek és kiszökhessek a szobából.
2023. jún. 10. 13:40
 9/13 anonim ***** válasza:
39%
Pedig igaza van...
2023. jún. 11. 09:16
 10/13 anonim ***** válasza:
15%
9. Nem. A képernyő előtt töltött idő káros. Meghülyíti a gyereket.
2023. jún. 11. 14:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!