Van itt olyan, akinek a gyereke borderlineos, vagy ő maga BPDs?
Figyelt kérdés
2023. jún. 10. 05:36
1/25 anonim válasza:
Még hivatalos diagnózis nincs, mivel csak 15 éves, de a pszichológus szerint nagy a valószínűsége, hogy borderline-os. Tulajdonképpen az összes tünetet produkálja. Rettentően el vagyunk keseredve...
2/25 anonim válasza:
A húgom borderline-os, 18 éves, úgyhogy már hivatalos is. Nagyon nehéz vele, ha kérdésed van, szívesen válaszolok.
4/25 anonim válasza:
Hát én mindig neurotikus voltam kb, pláne tizenévesen. Szimpla ocd és depresszió diagnózisom van, most vagyok 23. 23/f
5/25 anonim válasza:
Ó viszont a nővérem diagnosztizált borderlines de ő már 30 éves. 4-es vagyok!
6/25 anonim válasza:
Sziasztok. Leìrnátok, ha szèpen kèrlek benneteket a tüneteket, a nem tipikusakat is akár? Nagyon megköszönnèm, s mindenkinek kitartást kìvánok...
7/25 Derjaderja válasza:
6. Instabil kapcsolatok és kötődés, mély bizonytalanság abban hogy ki ő és mit szeretne, emiatt szélsőséges pozitív és negatív indulatok személyek, eszmék felé, amit egyik nap istenít, azt utána elutasítja.
Állandó feszültség, konfliktusok.
Önsértésre, önpusztìtásra, alkohol és szerfúggésre való hajlam, határok tartásának nehézsége.
8/25 anonim válasza:
És ezek egyenrangùak a normálisokkal. Pedagògus, jogász, főnök... Imádkozom mindenkiért!🙏
9/25 anonim válasza:
Én minden tünetét mutatom a borderlinek, de nem kaptam ilyen diagnózist, szorongás, depressziós epizódok, ezt mondta az orvos. A gyerekem egészséges.
10/25 anonim válasza:
10# Ha te megtapasztaltad a tüneteket, minek adod tovább a genetikád? Miért raksz pùpot az emberi civilizáció hátára? Miért, minek? Mert én meg én meg akarom meg csak és nekem senki ne dumáljon ... Hogy tehetsz ilyet?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!