Elmondtam egy ötletem az egyik legjobb haveromnak a suliból, és most teljesen őröltnek hisz, pedig tudom h neki is teccik, miért kell akkor teljesen lejáratnia?
Elég ciki így leírni...
Nah szóval arra jöttem rá h sokkalizgatóbb ha úgy maszturbálok ha rajtam van az alsógatyám és azon keresztül verem,sokkal valóságosabb mintha csak úgy simán kézbe venném,már majdnem mint egy igazi szex(bár olyanom még nem vot:(,de nem baj) és ezt elmondtam a legjobb haveromnak és tiszta hülyének hitt,pedig tudom h kipróbálta és h neki is tökre bejött:P és most az az érzésem h a suliban mindenki,aki tudja rajtam röhög,vkinek van valami tanácsa? 14F
ruhán keresztül verésben semmi kivetni valót nem látok, mindenki csinálja, egész más érzés
de azért mondjuk belefolyni nem fogok
ellenben húzz rá zoknit, érdkes az is
plusz nem kell törölgetni, a zoknit meg kimossa a mosógép
az igazi szexhez (már gondolom a vaguinális közösülést tartod igazi szexnek) ellenben nincs sok köze
de ha ez megnyugtat akkor a matyi is szex
és a matyit is lehet úgy csinálni, hogy nagyobb orgazmusod van mintha csak berakod
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!