Elmondtam egy ötletem az egyik legjobb haveromnak a suliból, és most teljesen őröltnek hisz, pedig tudom h neki is teccik, miért kell akkor teljesen lejáratnia?
Elég ciki így leírni...
Nah szóval arra jöttem rá h sokkalizgatóbb ha úgy maszturbálok ha rajtam van az alsógatyám és azon keresztül verem,sokkal valóságosabb mintha csak úgy simán kézbe venném,már majdnem mint egy igazi szex(bár olyanom még nem vot:(,de nem baj) és ezt elmondtam a legjobb haveromnak és tiszta hülyének hitt,pedig tudom h kipróbálta és h neki is tökre bejött:P és most az az érzésem h a suliban mindenki,aki tudja rajtam röhög,vkinek van valami tanácsa? 14F
Ez a .... "pedig tudom h kipróbálta és h neki is tökre bejött" olyan,mintha rá vernéd...és ezt ő is kipróbálta volna veled XDXDXD
Adjad neki had menjen az a zsebzsötem :D
Figya had nézzen hülyének...neked legalább van csajod...az 5 combú asszony...neki csak Marok Marcsa maradt!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!