Milyen lesz a gyereketek bizonyítványa? Tanultatok eggyütt?
Figyelt kérdés
A lányom 7.es, és nem tanul, sem velem sem egyedűl. nyelvtan 3, irodalom 3, biosz 2, kémia 2, föci 2, info. 5, angol 3, fizika 2, rajz 4, matek 32023. máj. 27. 15:49
1/25 anonim válasza:
Virtuális buksi simi mindkettőtöknek, mert tanulás nélkül nem bukott meg vagy talán megkapta a kegyelem 2est. Best Mom bögre postázva
2/25 anonim válasza:
Azt elhiszem, hogy kontroll és számonkérés nélkül nem tanul. De ha ott vagy a sarkában és kikérdezed a tananyagot és azt tapasztalod, hogy nincs kész a házi vagy nem készült fel a dolgozatra, akkor mi a fenéért hagyod lefeküdni addig?
Most elképzeltem a szitut...
- Gyere kislányom tanuljunk.
- Jajj, anyu hagyjál màr...
- Na jól van kislányom, menjél akkor tiktokozni.
Kb ebből a szituból van az, hogy màr hetedikesen kettesei vannak.
Vagy a teljes kontrollálatlanság..
3/25 anonim válasza:
Ja meg már hetedikesek is élőznek órákon ... Jó hogy csak kettes... Látszik h pont azokból a tárgyakból kettes amihez kicsit le kell ülni tanulni... 3is puskazásokból van.
Volt ilyen vagy 7 osztálytársam is h megkapta a 4es de végig puskázta az egész évet.
4/25 anonim válasza:
Mobilt nem fizetni neki, laptopot, telefont elvenni, wifit kikapcsolni. Addig semmi kedvezmény míg nem változtat a hozzáállásán. Sajnos nem könnyű egy mai 13 évessel mert nagyon nem akar kilógni a barinők közül.
5/25 anonim válasza:
Elsős a gyerek, jegyet még nem kapnak. De maximálisan elégedett vagyok az idei teljesítményével. Hatalmasat fejlődött tavaly óta. Alapvetően egyedül írja a leckéjét, de ha elakad, segítek. Általában nehezen kezd neki a leckének, de aztán ügyesen meg szokta csinálni.
6/25 anonim válasza:
Nem értem az ilyet. A világon semmi dolga nincs 12-13 évesen, mint bemenni az iskolába, és megírni a dolgozatokat. Sok szabadidő, kevés szigor. Ez hiba. Meg kell szépen fordítani.
7/25 anonim válasza:
A lányom 10.-es, 4,5 lesz kb az átlaga. Tanul magától, ami neki fontos, abból 5-ös, ami nem annyira, az 4-es lesz. A fiam 6.-os, ADHD-s, nem akar tanulni, mindig noszogatni kell, és kikérdezni. Az ő átlaga is 4,5 lesz kb.
8/25 anonim válasza:
Ezt a gyerek írta ki. Ha tanultál volna akkor a nyelvtan nem csak 3-mas lenne és tudnál helyesen is írni 🤣🤣🤣
9/25 A kérdező kommentje:
8asnak Nem a gyerek vagyok hanem a szakmunkást végzett anyuka.
2023. máj. 28. 06:44
10/25 anonim válasza:
Attól még a 8 osztályt elvileg kijártad 🤣🤣🤣 nem függ össze h csak az érettségizettek írnak helyesen meg az egyetemisták... Sokszor azok se 🤣🤣🤣
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!