Ilyen korban ez normális?
Figyelt kérdés
15 eves fiam olyan mint egy nőcsábász, mindenféle nőt hazavisz, nála idősebbeket is. Néha át is megy hozzájuk, nem vagyok biztos benne, hogy a fiam még szűz.
Nem tilthatom meg, hogy ne hívjon át senkit, tudom, de ez azért fura, nem?
2023. máj. 26. 15:29
11/30 anonim válasza:
A cseresznyés pités kérdezőnek elkészült az új gyakoris accountja.
12/30 A kérdező kommentje:
Nem tudom mi az a cseresznyés pite, de nem kamu és nem tiltom majd de szabályok lesznek. Koszi az ötleteket!!!
2023. máj. 26. 17:20
13/30 anonim válasza:
Tombolnak a hormonok
Védekezésre ügyeljen
Minél jobban tiltod annál jobban akarja
Inkább otthon szexeljen mint egy sikátorban
14/30 anonim válasza:
Te vagy az anyja, ha TE azt mondod, xy nem jön fel, kkor NEM jön fel. Persze nem ártana tköt növesztened.
15/30 A kérdező kommentje:
Köszi az ötleteket 13. Már beszéltem vele erről, azt mondtam hogy nem jöhet át mostantól akárki és hetente csak egy lányt hívhat át. Védekezik, mert óvszert lattam a szobájában.
2023. máj. 27. 08:50
16/30 anonim válasza:
Hetente csak egy lány :D Majd megsajnálom.
Örültem, ha 22 évesen összejött az első és azóta is a másodikkal vagyok :D
36
17/30 anonim válasza:
16. Ez lenne a normális állás, csak mióta megjelent a liberális gyereknevelés, azóta teljesen normális, hogy 12-13 évesen már 6 exe volt a gyerekeknek. Ez káros.
19/30 anonim válasza:
Én büszke lennék, ha a fiam mindenféle nőt hazahozna 🥰
20/30 anonim válasza:
#18-as! Ez egyértelmű :) Utálom… khm-khm… mármint irigylem az ilyen kis mitugrászokat.
#16-os.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!