Leengednétek a 17 éves gyermeketek a balatonpartra majd nyáron, egy 16 éves haverjával?
Figyelt kérdés
Egy délutanra, kb. 1 km. A partról a nyaralónk2023. máj. 23. 17:49
11/29 anonim válasza:
Mót vá... Tavaly is feltetted ugyanezt a kérdést...
12/29 anonim válasza:
Egy délutánra? Mi ebben a buktató? Vagy friss jogsis és csak autóval lehet eljutni oda? Mert ebben az esetben meggondolnám, egyébként meg amikor én voltam 17, akkor egy ilyet legfeljebb megemlítettem volna anyáméknak engedélykérés nélkül, hogy ma későn érek haza, mert a Balatonnál leszünk.
13/29 anonim válasza:
Mármint a nyaralótól a partig vagy egy hétvégére?
Ennyi idősen 4-5 napra mentünk le haverokkal.
14/29 anonim válasza:
Simán elengedném érezze jól magát-
15/29 anonim válasza:
Jesszus 17 éves, miért ne mehetne
17/29 anonim válasza:
Ha a 17 évesedet nem mered egyből elengedni egyetlen délutánra, akkor ott valami komoly probléma van a háttérben. Szóval erre itt senki nem fog tudni válaazolni.
18/29 anonim válasza:
1 km a parttól. 17 évesen két várossal odébbra jártunk strandolni, nem 1 km-re. :D
Hálisten, amiért nekem normális szüleim, ergo normális, szabad gyerekkorom volt, és nem ment a problémázás szros EGY km-en :D
19/29 anonim válasza:
1 délutánra? A lányom tavaly 16 évesen 5 napra ment barátnőkkel vonattal a Balatonra. Nem lett semmi bajuk, jól érezték magukat, idén is mennek.
20/29 anonim válasza:
Ha meg mindig úgy hordod magad mellett mint ha hat éves lenne, akkor ott nagy baj van. Engedd le, had szórakozzanak! 🥳
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!