Ez normális? Kédésrövid
az összes barátnőm arról áradozik hogyha majd felnő hány gyereke lesz, mi lesz a nevük stb.. engem meg hüylének néznek amikor azt mondom hogy én nem akarok gyereket...én egy kismacskát aranyosabbnak tartok mint egy kisbabát.. a kisgyerekek egyszerűen felidegesítenek -.-" mondjuk a sok hülye szülő is irritál
Lehet önző vagyok, de férjet sem szeretnék... kiráz a hideg ha arra gondolok hogy gyerekem legyen meg férjem... nem akarok háziasszonyka lenni.. mondjuk szerintem nemisleszek :D önálló és szabad szeretnék maradni.. anyum szerint nem normális hogy így gondolkozok, szerintetek?
15/L
Hú férj meg gyertekek! Na tudod mikor :D
Én is ilyen vagyok. Élvezd az életet, amíg lehet a szép fiatal kort. Aztán lehet, hogy 30-as éveidben majd másképp gondolod :)
Teljesen normális. Most én is így érzek. Lehet, hogy egyszer majd megváltozik. Anyai ösztön, meg miegyebek. Amúgy vannak kicsik, akik aranyosak, de úgy érzem, hogy az anyaságot nem nekem találták ki. De talán 10-20 év múlva benő a fejem lágya:D
15/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!