Miért ilyen az apám?
Újabban most hogy tini lettem állandóan ordít velem semmi nem jó neki. Valami hülye nevelési módszerbe van belebolondulva, ami olyan mint ahogyan az 1800as évek beli tiniket nevelhették. Teljesen normális lánynak tartom magam. Viszonylag jó tanuló vagyok. De hogyha kapok egy 3-ast akkor egyből jön az ordítás, hogy NEM TANULTAM AZ ÉGVILÁGON SEMMIT, HOGYAN MERTEM HIBÁZNI?
Meg az életben csak maximum van ám, nincs 3-as négyes meg kettes blablabla.. Rendszerint jár valami kisebb nagyobb büntetés is. Nem enged el sehova, de tényleg sehova az iskolán kívül. A múltkor megkérdeztem, hogy elmehetek e a barátnőmmel az állatkereskedésbe, azt mondta, hogy igen, de amikor hazajöttem következett, hogy hogyan juthatott eszembe elmenni, AZ Ő BELEEGYEZÉSE NÉLKÜL? Ha barátok vannak nálam látom rajta, hogy legszívesebben elzavarná őket, és amikor kisebb voltam még meg is tette. Bosszantja, hogyha ő idebent van, akkor a más hogy mer mást csinálni, minthogy vele beszélgetni? Mondhatok neki bármit, védekezhetek bármivel, őt nem érdekli, ha bőgök, sőt észre sem veszi. Ha azzal jövök pl., hogy az összes többi osztálytársam is elmehet szombaton sétálni, akkor meg azt mondja, hogy őt nem érdekli senki más. Szentül meg van győződve róla, hogy én állandóan hazudok neki, pedig ez nem igaz! Azt gondolja, ha elengedne egy barátommal egyedül egy órára, akkor én is piálnék, cigiznék stb. Pedig nekem ez sohasem jutott eszembe. Nagyon idegesítő, amikor mindig az IGAZAT akarja hallani, én hiába mondom neki, hogy nem hazudok, nem hisz nekem, és büntetés :S Azt hiszem azt szeretné, ha híres ember lennék, és ezt ezzel a nevelési módszerrel szeretné elérni, mert akkor olyan lehetek mint XY, a kedvenc fuvolaművésze, akit szintén így neveltek. És anyát is cseszteti érte, hogy ő miért nem így viselkedik velem, úgy csinál, mintha a barátnőm lenne, nem is az anyám. És ez halálos bűn. A múltkor is tvt néztünk mi ketten, és szerinte ez egy normális családba nem fordulhatna elő.
Bezzeg az öcsém! Bármit megtehet, még az is meg van engedve, hogy üssön verjen minket szó nélkül. Ő hazudozik. Nagyon durván. De apám mindezt elhiszi neki, ő apa édes kisfia. És mindig beárul nála, olyan dolgokért amit el sem követtem. Mindemellett apa elvárja, hogy mindenki szeresse, imádja, körbeugrállja, mindenki beszélgessen vele, csak és kizárólag vele foglalkozzon.
Próbáltam vele beszélgetni komolyan, de sosem megy mert a végén mindig valahogy a politikánál lyukad ki és ordibálni kezd a legújabb politikai vagy rendőrségi hírekről. Segítsetek! Nem tudom mit mondjak neki!
Én nem tudom, lehet hogy egyszer majd a hasznomra válik, de...
És lehet az is, hogy önmagát (szeretné) látja bennem. Azt hiszi ugyanolyan vagyok mint ő. Őneki az élete tényleg félresikerült.
"Újabban most hogy tini lettem".
Itt a megoldás.El fog múlni :D
Apád egy nagy s*ggfej.
Ez van. De az nagyon gáz hogy börtön a saját otthonod..-.-"
Szegény fejed. Nem tudom mit kéne tenned, de nem lennék a helyedben. Sajnálom..:S
Beszélj anyukáddal. Nekem is apukám kezdett kicsit elfajulni ilyen irányba, mert el mertem menni koripályára ahol fiúk is vannak -.-" Aztán anyukám beszélt vele, és most viszonylag felfogta, hogy ugyan az vagyok, mint kislány koromban, csak nagyobb vagyok. És most együtt várjuk, hogy legyen Bécsben vagy Budapesten P!nk koncert.
13/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!