Csak szerintem gáz, hogy már az általános iskolások is dohányoznak, alkoholizálnak energiaitaloznak?
Figyelt kérdés
2023. máj. 6. 15:05
1/32 anonim válasza:
Már? Szerinted régebben a gyerekek mind 18 év fölött dohányoztak, és alkoholizáltak?
Minden esetre én sem tartom ezt egy pozitív dolognak, még ha nem is újkeletű. De hogy ha egy 14-15 éves gyerek havonat egyszer-kétszer mértékkel iszik, az még egészen elfogadható. A cigit viszont nem pártolom ennyi idősnél pláne nem. Az energiaittal sincs gond, amíg nem iszik meg tizet egy nap egy gyerek.
2/32 anonim válasza:
15 éve ballagtam általános iskolából, már akkor is ez ment
3/32 anonim válasza:
Ott az a menő, akkor nem lesz menő, ha nem növik ki, és az aluljáróban kötnek ki, vagy a temetőben.
4/32 anonim válasza:
Ja gondolom most jön a “bezzeg mi almát lopni jártunk a szomszéd banya kertjébe” kezdetű duma….
5/32 anonim válasza:
34 vagyok, már nálunk is a fél osztály cigizett, meg hétvégente bulizni járt
6/32 anonim válasza:
Valamikor ki kell élje magát az ember mikor ha nem fiatalon. Senki sem szent, de inkább ezeket csinálja valaki mint másokkal legyen bántó, agresszív.
7/32 anonim válasza:
Azért az energiaital csak nincs a dohányzással egy szinten.
De amúgy igen, az "én időmben" is ez teljesen megszokott volt, pedig azért nem kisebbségi vidékről származom. Persze ettől még gáz, de nem is újkeletű és nem is meglepő.
8/32 anonim válasza:
Apámék majdnem felgyújtották a szénakazalt anno (40 évvel ezelőtt), szóval nem kell a mai fiatalok duma.
9/32 anonim válasza:
Ohh
36 vagyok
Sokan nálunk is csinálták…
Most gázzabb, hogy füveznek is szerintem..
10/32 anonim válasza:
Én nem tartom gáznak.amig mondjuk nem a suliba cigiznek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!