Hogyan NE legyek mártíranya?
Ha túl későn ébredtem rá, hogy rosszul neveltem a gyerekeket. Azaz nem önállóak, nincsenek hozzászoktatva ahhoz hogy házimunkában részt vegyenek, nem volt fokozatos elvárás rajtuk. Kimerültem és ráébredtem a nagyon rossz helyzetre.
Aki esetleg átment hasonló helyzeten, vagy jó érzéke van a témához, kérem írja le a tanácsait. 15-17 éves gyerekekről van szó
Jajj mert egy tini pont most kezd el majd mosogatni 17 évesen ha leül velük beszélgetni az anya.
De próba szerencse.Sok sikert
Nem értem, az miért 0 %, ha leírom, hogy az én kamasz gyerekeim segítenek nekem? Biztos én vagyok az UFO, de én elmagyaráztam a gyerekeimnek, hogy ebben a háztartásban négy ember lakik, eszik, csinál koszt és rendetlenséget. Mégis miből gondolják, hogy egyetlen embernek a dolga összetakarítani?
A fiam minden este főz magának vacsorát. 13 éves. Elég sok mindent meg tud főzni. Sokszor ő főz nekem is. A lányom most, porszívóz, tereget, bepakol a mosogatógépbe. Nem értem, hogy mi ebben a kunszt. Normális, érző emberek, akik felfogják, hogy az anyjuknak is 24 órából áll egy nap.
7es, te is egy lusta kamasz vagy, ez fix.
Miért, szerinted anyuka nem fárad el a napi 8 óra melóban? Csak a kamasz abban, hogy tanulnia kell... Nagyon vicces.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!