Miért nem pörög úgy ez a kamaszok témakör mint kb 8-10 éve?
Figyelt kérdés
Megnéztem a kérdéseket, kb napi 1 kérdést írnak ide ki, ezelőtt 8 éve napi 5 dbot írtak ki. Ezelőtt 10 éve meg szinte napi 6-7-8 db kérdés is volt ebben a kategóriában.2023. ápr. 26. 11:41
2/9 anonim válasza:
Mert a családok témakör előrébb van és oda több válasz jön.
3/9 anonim válasza:
Mert manapság a kisbabákkal és a kisgyermekekkel több gond van, mint a kamaszokkal.
Mindenféle tünetre rá tudnak keresni az interneten a kismamák és az anyukák, ami persze mindig a legrosszabb diagnózist dobja ki. Aztán jönnek ide megnyugtatásért, jó tanácsért vagy diagnózisért. Az internet negatív hatásai...
4/9 anonim válasza:
3-asnak igaza van. A kamasz lázad, szemtelen, ennyi. Ezt mindenki tudja, nem nagy ügy. A babákkal több gond van.
5/9 anonim válasza:
10 éve mèg kezdetleges volt a facebook…
10 éve mèg más volt a kategóriafelosztás is.
( 1. Én 2006 óta gyakorizok)
6/9 A kérdező kommentje:
DE akkoriban tele volt kamaszokkal az oldal, meg sok kérdést tettek itt fel emlékszem.
2023. ápr. 26. 14:40
7/9 anonim válasza:
A mostani kamaszok a redditen vannak
8/9 anonim válasza:
Akik tíz éve kamaszok voltak, azok azóta nem kamaszok, nyilván nem írogatnak a kamasztémába.
Ebben mi a fura? :)
9/9 anonim válasza:
Megváltoztatták az oldal struktúrájàt. Akkoriban a Kamaszok témakör elsősorban kamaszok kérdéseinek szólt, mióta ez az új Gyerekvállalás, nevelés kategória van, azóta a kamaszokkal kapcsolatos nevelési kérdéseknek. Meg persze simán lehet, hogy a mai kamaszokat leköti a közösségi média, nincs igényük másra. Én is a régi "Kamaszok" időszakban voltam kamasz, akkor még nem pörgött úgy a facebook, instagram meg tiktok meg talán nem is volt. Azóta én már felnőtt vagyok, azoknak, akik meg most vannak abban a korban, nem biztos, hogy elég érdekes ez az oldal. Bár azóta létezik Tini párkapcsolatok kategória is, talán ott vannak kérdéseik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!