Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Miért ilyen gyerekesek a fiúk?

Miért ilyen gyerekesek a fiúk?

Figyelt kérdés

Azt tudom,hogy a lányok valamivel korábban érnek.

De nálunk a fiúk ... annyira gyerekesek:S

Alufóliából csinálnak pici golyókat és azt dobálják órán a teremben,meg ezekkel köpőcsöveznek.

Énekelgetnek,de mindig vicces vagy hülye szövegeket.Kitaláltak egy dalocskát maguknak és azt is szokták énekelni ... (de azt inkább nem írom le,mert felismerik meg engem is)

A lányokat csipkedik,meg úgy csinálnak minta csikiznének csak erősen...sőt néha még csapkodnak is.Tegnap pl. az egyik fiú 2x rácsapott egymás után a combomra és még nevetett rajta.Miközben nekem meg zsibbadt a combom és alig éreztem utána.

Előszeretettel kapcsolják ki a melltartónkat is.

És ha valakinek rossz napja van,vagy valami problémája van és nincs jó kedve rögtön azt kérdezgetik,hogy menstruálunk-e meg ilyenek.

Egyébként meg mindig a buli,cigi,pia és szex a téma...

És ha mi lányok beszélünk a szexről azt mondják,hogy szexhiányunk van meg ilyenek.

Annyira gyerekesek,már kezdem unni.És hiába mondom nekik,hogy fejezzék be csak nevetnek és kifiguráznak.Na persze,akkor már mi is nevetünk,mert ahogy ezeket elő szokták adni az nem semmi..

16 évesen miért ennyire gyerekesek?

2010. okt. 8. 20:41
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
28%
Tökön kell rúgni, és abbahagyják.
2010. okt. 10. 07:52
 12/17 anonim ***** válasza:
33%
szivtelen asszonyállat vagy utolsó :( :@
2010. okt. 10. 10:58
 13/17 A kérdező kommentje:

Utolsó:

Miért lenne szívtelen asszonyállat az előtted válaszoló?Gondolom pasi vagy,úgyhogy nem sok esélyt látok arra,hogy megértsd de egy próbát megér.Gondolj már bele,hogy amikor görcsölünk menstruáció alatt és sehogy sem jó,mert 2 erősebb görcsoldó után is ugyanolyan rosszul vagyunk akkor milyen érzés amikor még erőből egy fiú hasba vág.Ezek után igen is megérdemelné,hogy tökön rúgjuk!

Egyébként köszi a válaszokat!

2010. okt. 10. 11:03
 14/17 anonim válasza:
Tudod mennyire fáj ha tökön rúgnak?:D Inkább pofozzanak fel 100x minthogy tökön rúgjanak:D
2010. okt. 10. 16:15
 15/17 A kérdező kommentje:
Nem,és soha nem is fogom tudni,hogy fáj ha tökön rúgnak...én ezt nem élhetem át.De ti sem élhetitek át azt a fájdalmat amit mi amikor menstruálunk...és akkor még erőből hasba is vágnak?Menjetek a p*csába:D
2010. okt. 10. 16:28
 16/17 anonim ***** válasza:

Nálunk is a gimiben, 9.-ben örültem hogy végre megszabadultam a régi gyerekes "kisfiúktól". Na persze,jó is lenne. Gimiben ugyanolyanok mint általánosban. Borzalmas. Megyünk a folyosón és pöckölik a fejünk meg átkarolnak, vagyis inkább fojtogatnak minket, kiveszik a táskánkból a betéteket,tamponokat és málnaszörppel játszadoznak velük. Tanár bejön és meglátja hogy szétvannak dobálva a tamponok,felírják a táblára hogy pl. "Mariska menstruál"

Annyira éretlenek és hülyék.

16/L

2010. okt. 10. 19:23
 17/17 Macskajós ***** válasza:
42%
Én mindig is röhögtem azon, ha azt mondták hogy a fiúk így akarják felhívni a figyelmet magukra. Ebben a korban inkább már az jellemző, hogy menő és hihetetlen történeteket találnak ki magukról, ezért nem az udvarlás az oka. Egyszerűen manapság nincs megkövetelve tőlük, hogy másképp bánjanak egy lánnyal, őket is fiúkhoz hasonló lazasággal kezelik. El van cseszve ez a mai nevelés....
2010. okt. 10. 22:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!