Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Hogyan viselitek a kamaszkort...

Hogyan viselitek a kamaszkort a gyereketeknél? Ha úgy érzitek, elegetek van belőle, akkor is szeretitek?

Figyelt kérdés

Sok szülő az újszülöttkort borzalmasan éli meg, de ilyenkor meg a kamaszok szülei mondják nekik, hogy a kamaszkor a legnehezebb, legidegőrlőbb.

Ez tényleg így van?

Azért túl lehet élni, ha hülyeséget csinál?

Unokatesóm most 21 éves, második éves egyetemista.

Hát a kamaszkor nem mondanám hogy nála piskóta volt, ő 6 osztályos gimnáziumba járt, és nemegyszer kapott igazgatóit, mert nem ment be az órára.

De ennek ellenére, amikor mentünk hozzájuk, mindig megölelgette az anyját, (a keresztanyámat) meg mindig mondta neki, hogy hiányozni fogsz, stb, ugyanezt az apjának is.

Azt hallottam, a kamaszkor érzelmi hullámvasút.

2023. ápr. 16. 11:30
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
81%

Most amúgy egy fél órája kijött és megkérdezte, maradt-e még az ebédből, mert olyan finom.

Nem irigylem a pasiját, sem a leendő férjét (ha lesz aki egyáltalán ezt elviseli).

2023. ápr. 16. 17:28
 12/21 anonim ***** válasza:
87%
Nekem is van kamaszfiam és marha türelmes is vagyok, de ha rámvágná az ajtót, hogy kuss, a következő alkalommal biztosan szájon vágnám. Azért ne tudjunk már be ilyen paraszt viselkedést a kamaszkornak meg jaj szegények. Hagyjuk már. Nem a kutyája vagyok. Az, hogy reggelre őnagysága kedves meg puszipuszi, attól én a helyedben annyira nem ájulnék el, de a te gyereked, te tudod. Majd ha legközelebb nem a pultra hanem az arcodba bssza a moslékot, amit megvettél, megfőztél és elé tettél, akkor is örülj neki, hogy nyilván kinövi.
2023. ápr. 17. 11:49
 13/21 anonim ***** válasza:
92%
Én 15-18 éves koromig életem eddigi legrosszabb korszakát éltem meg, most 22 vagyok.
2023. ápr. 17. 11:51
 14/21 anonim ***** válasza:
100%
#12 egyetértek. Nálunk a tesóm volt ilyen és szüleim ráhagyták, nem lett jó vége.
2023. ápr. 17. 14:48
 15/21 anonim ***** válasza:
77%

12 vagyok

Őszintén szólva, nem is értem, hogy tudják mosolyogva és elnézéssel tűrni szülők ezeket a rettenet szemtelen, undorító viselkedéseket "de hát kamasz" felkiáltással.

És akkor belém törölheti a szaros cipőtalpát, mert szegénynek a hormonjai...? Legközelebb leköp vagy megver? A kis cuki, aki reggelre már oly nyugodt, hogy puszikkal kelt. Hát engem ezután biztos nem.

2023. ápr. 17. 15:14
 16/21 anonim ***** válasza:
100%
Hú hát szerintem is vannak határok, ráborítanám a kaját ha azt mondaná moslék..oké,hogy kamaszkor de tiszteljük meg a másikat
2023. ápr. 17. 20:31
 17/21 anonim ***** válasza:
100%

Nekem 15 éves a lányom. Nála úgy jelenik meg a kamaszkor, ahogy nálam annak idején. Minden sz., minden negatív, ő ronda, egyedül fog meghalni, és munkahelye sem lesz, mert ő értéktelen. Tegnap apja próbáltam meggyőzni, hogy nem ő a leghülyébb ember a világon, hanem vannak nála butábbak is. Amúgy gimibe jár, olyan 4-es tanuló, szóval szerintem abszolút átlag.

Én bármit mondok, lehurrog, naná, hogy nincs igazam, flegma. De vannak azért határok, nem mond nekem csúnya szavakat, és az ajtót sem vágja rám.

A fiam 13, ő adhd-s, és sajnos elég gyakran vannak dührohamai. De nem beszél csúnyán velem ő sem.

Persze, hogy szeretem őket. A kamaszkor hagyján, az adhd-t azért szívesen alhagynám.

2023. ápr. 19. 17:40
 18/21 anonim ***** válasza:
87%

#17 a 4-es ma már nem átlag.

A bukdácsolás és 2-3 közti osztályzat az átlag aztán vannak 4,5 felettiek meg a kitűnök. A kettő közt szinte senki.

2023. ápr. 20. 07:05
 19/21 anonim ***** válasza:
100%
Hát, nem tudom, nekem mindkét gyerekem 4-es tanuló, de ki sem nyitják a tankönyvet. Nagyon okos mind a kettő, de tanulni azt nem akarnak. Szerintem ez átlagos a gyerekeknél.
2023. ápr. 20. 13:42
 20/21 A kérdező kommentje:
Én is általában megjegyeztem órán a tananyagot :)
2023. ápr. 20. 16:12
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!