Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » El tudnád fogadni, ha a 18...

El tudnád fogadni, ha a 18 éves lányod egy lány barátnőjét hozná haza és elmondaná hogy együtt vannak?

Figyelt kérdés
Mit szólnál ahhoz, ha leszbikus lenne a lányod?

2023. ápr. 1. 20:54
1 2 3 4 5
 21/47 anonim ***** válasza:
91%

Akkor minta mama. 😄😁😆

De egyébkébt ti egy jó kis összetartó család vagytok mindenképpen. Tulajdonképpen fölösleges is lenne ezzel a dologgal torzsalkodni.

A nemi iddentitását senki nem tudja megváltoztatni, még a legerősebb családi nyomásra sem. 🤷‍♂️

Nem véletlenül vállalják fel híres emberek, művészek, szinészek, mert nemtudják ezt megváltoztatni. Akkor sokkal jobb ha fölválalják, mint hogy állandóan bújkálniuk kell.

Van még 3 heteró gyermek, így unoka is lesz bőséggel.

Semmiben nem lesz hiányod.

2023. ápr. 3. 18:06
 22/47 anonim válasza:
14%
Aprilis 1
2023. ápr. 4. 06:36
 23/47 anonim ***** válasza:
89%
Nem zavarna. Támogatnám mindenben.
2023. jún. 28. 10:14
 24/47 anonim ***** válasza:
89%

18 éves. Felnőtt. Joga van azt tenni, amit akar, már ha nem tesz törvénybe ütközőt.

Akik tiltakoznak, azok a lányukat nem tudják elfogadni, vagy a BTK-t?:D

2023. jún. 28. 10:17
 25/47 anonim ***** válasza:
90%

Gond nélkül elfogadnám és örülnék, hogy bízik bennem annyira, hogy bemutassa a barátnőjét.

Aki gyereket vállal, annak számolnia kell azzal, hogy a gyereke netán meleg lesz, nem extrém ritkaság. Szóval szerintem az elfogadást nem árt még az előtt átrágni magunkban, mielőtt felelősséget vállalunk valakiért egy életre...

2023. jún. 28. 10:27
 26/47 anonim ***** válasza:
89%
Elsősorban igen. Örülnék h tudnám előtte hogy meleg, mert szülőknek szerintem illene ilyeneket elmondani, de ha meg nem tudtam eddig, akkor is. Ha pedig a párja bunkó az nem változtat semmit mert ha pasija lenne az is lehetne bunkó.
2023. jún. 29. 08:43
 27/47 anonim ***** válasza:
87%

Ezen nincs mit elfogadni.

Természetes, hogy a gyermekemet úgy szeretem, ahogy van, akármit tesz, kiállok mellette és segítem őt.

2023. nov. 11. 20:13
 28/47 anonim ***** válasza:
82%
Örülnék annak, hogy egy ilyen intim dolgot megoszt velem és bízik bennem annyira, hogy a részese is lehetek mivel bemutatta. Azt nem tudnám elfogadni ha titkolózna előttem mert akkor magamat okolnám amiért pont az otthona az a hely, ahol úgy érzi, nem lehet önmaga.
2023. dec. 22. 11:41
 29/47 anonim ***** válasza:
83%
Hát ha ezt így csinálná, hogy "Szia Anyu, ez itt a Kati, egy pár vagyunk", valószínűleg láthatóan meglepődnék. Ha előzőleg szólna róla, hogy "figyi Anyu, szeretném neked bemutatni a barátnőmet, akivel egy pár vagyunk" és ezután hozná haza egy nap, örömmel lenne fogadva
2024. febr. 10. 14:04
 30/47 anonim ***** válasza:
82%
Azt, hogy ugyanúgy fogom szeretni, és támogatni, ahogy eddig is.
2024. febr. 10. 15:50
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!