Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Van itt olyan anyuka aki a...

Van itt olyan anyuka aki a legjobb barátnőjével él együtt albérletbe 2 gyerekkel? Többi lent

Figyelt kérdés
Van olyan anyuka aki 2 gyerekkel együtt él egy albérletbe a legjobb barátnőjével? Sajnos apukával külön váltak útjaink nekem kevés lenne a jövedelmem hogy fent tudjuk tartani magunkat egy pici babával meg majd egy 2 évessel negatív komentet nem szeretnék kapni így is zűrős a helyzet s csak a megoldást keresem hogy mindenkinek jó legyen..Tapasztalatokra lennék kíváncsi. Válaszokat köszönöm

2020. febr. 2. 09:54
 1/5 anonim ***** válasza:
86%

Nem egészen így de igen hasonlóan vagyunk.

Egy 2 szobás lakás bérlése valamiért itt elég drága, és úgy döntöttünk, hogy kiveszünk egy hatalmas 4 szobás lakást egy baráti párral. Jobban jövünk ki, hatalmas, és modern. Eddig nem bántam meg.

2020. febr. 2. 10:25
 2/5 anonim ***** válasza:
100%

Esélyes, hogy a legjobb barátnőből nagyon gyorsan ellenség lesz. A baba éjjel sir, mindkét kicsit el kell látni napközben, zajosak, a nagyobb aktív, stb....

Amint a kicsi betölti a 24 hetet, mindkettő bölcsibe, te meg dolgozni és egy kicsi albérletet egyedül kivenni

2020. febr. 2. 10:38
 3/5 A kérdező kommentje:
2.csak az a kerdes hogy pesten lenne erre esely vajon hogy olcson ki lehesen vennem egy alberletet mert munkahely adott mert cegtol mentem el az elsovel szulni barmikor vissza vennenek csak hogy van is esetleg olyan bolcsi ahol olyan pici babaval foglalkoznanak.
2020. febr. 2. 10:51
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
M8nden bölcsődébe 24 hetes kortól veszik be a gyereket.
2020. febr. 2. 11:04
 5/5 anonim ***** válasza:
A védőnőnek is tudnia kéne segíteni (bár ha nem bízol meg benne, azt is megértem). Amúgy meg az apukának is kutya kötelessége anyagilag támogatni titeket.
2020. febr. 2. 13:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!