Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » 8. osztályban miről beszélnek...

8. osztályban miről beszélnek a szexuális felvilágosításon?

Figyelt kérdés
2010. okt. 7. 20:20
 1/7 anonim ***** válasza:
69%
Nem lesz valami nagy szám, ne számíts olyanra; közelebb van a nullához, mint az egyhez...
2010. okt. 7. 20:26
 2/7 anonim ***** válasza:
100%

Nem tudom mennyire vagy tájékozott e témakörben,de ha tudod a dolgokat akkor gyakorlatilag semmiről nem beszél illetve neked nem lesz semmi új.

De hogy a kérdésre válaszoljak elmondják,hogy hogy kell a kotont felhúzni, és hogy hogyan lehet védekezni.

Beszél a nemi betegségekről és arról is szívesen beszél amit kérdeztek ezzel kapcsolatban (már ha normális a kérdés)

2010. okt. 7. 20:27
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
a szexről,védekezésről,meg ezekről:D mimásról?:D
2010. okt. 7. 20:44
 4/7 anonim ***** válasza:
öö a sexről? A védekezésről, lehet h lesz ilyen banánra húzzatok óvszert, vagy bemutatják h néz ki vagy csak beszélnek róla. Sztem jólesz:) Én is 8.os vok bár nálunk 6.ba volt nah az no comment:D Kicsit korai volt... :D Talán idén is lesz.:)
2010. okt. 8. 22:15
 5/7 anonim ***** válasza:
Nálunk nem volt nyolcadikban, a hatodikoson leginkább anatómiai szempontból néztük a dolgot, méh, hímvessző, hüvely, stb, meg volt valami a védekezésről is, de ennyi.
2010. okt. 9. 18:36
 6/7 anonim ***** válasza:
Nekünk 8.-ban külön volt megtartva a szexuális felvilágosítás a fiúknak és a lányoknak. Nem tudom a fiúknak mit mondtak, de nekünk arról beszéltek, hogy milyen formái vannak a védekezésnek(gumi, fogamzásgátló, spirál, stb.), meg óvszert adtak körbe mindenkinek, azt nézhettük meg, és lehetett kérdezgetni a védőnőktől, ők meg válaszoltak. Ennyi volt kb.
2010. okt. 9. 20:27
 7/7 anonim ***** válasza:
Nekünk volt a nemi betegségekről szó,meg az abortuszról is.
2012. jún. 3. 13:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!