Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Mit tennél, ha a gyereked...

Mit tennél, ha a gyereked megütné egy osztálytársát?

Figyelt kérdés

Elcsattant egy pofon. Tudom, egy pofon sosem jogos, de ebben az esetben meg még úgy se volt az. Szóval nem volt olyan helyzet, hogy akár csak icipicit is indokolt legyen.

A gyerekem azzal védekezik, hogy indulatból tette, mert a másik gyerek beszólt neki. Tény, de nem olyat, ami miatt pofon kellett volna vágni.

Aztán bocsánatot kért, és szarul érzi magát emiatt.

Soha életében nem ütött meg senkit, soha nem mutatott agressziót senki felé. Egyszerűen nem tudom, mi történt.

Mit tennétek ebben a helyzetben?

2023. márc. 4. 10:04
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:
93%
Örülnék, hogy kiállt magáért s nem volt olyan jókislány, mint én gyerekként. Sehova se vezet az, ha hagyod magad cseszegetni, sőt, még csak jobban csinálják azok a kis görcsök. A tanárok le se sz.rják. Szóval marad az elverés, s utánna majd nem mernek piszkálni.
2023. márc. 10. 14:39
 22/22 anonim ***** válasza:
88%
Honnan tudod, hogy nem érdemelte meg a gyerek a pofont? Lehet év eleje óta zaklatja már! Megkérdezném, hogy bántalmazás áll-e a háttérben és elmondanám, hogy nem probléma, ha emiatt ütötte meg. Viszont ha csak egyszeri beszólás volt, akkor ez nem oké, mert ágyúval légyre nem lövünk. Ezt tartsa észben, de ettől függetlenül rendben van, hogy kiáll magáért és tegyen így mindig, arányosan. Aztán elvinném egy Sambo edzésre.
2023. ápr. 23. 00:11
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!