Milyen ruhába nem engednéd suliba a lányod? (általános iskola)
Nem mehetne
-koszos, lyukas, büdös ruhában
- időjárásnak nem megfelelőben
-nagyon magas cipőben
- túl rövid szoknyàkban, pi..csa nadràgban
-amiből kinn a köldöke
Tehát kihívó, nem kislámynak való ruhában ( valazeg nem is vennék ilyet neki..
( nálunk még csak az elsőfele kérdés,nem kamaszodik)
Telen egyszal polo sort kombo 😁
Amugy nincs ilyen gondom. Normalisan oltoznek, nincs extra igenyeik.
Alapvetoen olyan ami nem suliba valo, nem praktikus, kenyelmetlen, nem a korosztolyahoz valo.
Nem csinálhatna r...ibancot magából.Haspóló,kiló vakolat,meg hasonlók, kizárt.
Egy általános iskolás (gyerek)lány, ne kellesse magát egyáltalán, az iskola meg tanulásra való, nem pasizni.És lehet csinosan,bájosan kinézni, akkor is ha normálisan van felöltözve.
Egy tökéletes társadalomban?
Amiben nem fagy meg, nem töri ki a bokáját, s hasonlók.
A jelenlegi társadalomban?
Amiben nem zaklatják azok az embernek egyáltalán nem nevezhető állatok, akik azt hiszik, hogy egy dekoltázs, vagy egy sima szoknya felhatalmazza őket bármire is. Én pl el se tudtam volna képzelni, hogy szoknyában menjek 9.-ig iskolában. Nem miniszoknyában, egyszerű szoknyában. Túl sokat emelgették volna a debilek.
tehát aki lepontozta a válaszom, szerinte egy 14 év alatti gyereklánynál,normális, ha r..ibancosan megy suliba?Szuper.
Azt meg főleg nem tudom elképzelni, hogy egy 14 év alatti lánynak,miért van szüksége dekoltázsra?lesz 30-40 éve mutogatni ,ha akarja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!