ADHD-s gyereket engednétek az osztállyal korcsolya oktatásra?
Figyelt kérdés
2023. febr. 1. 21:10
1/8 anonim válasza:
Attól függ, hány éves. Az én lányom 11,simán elengedném. Tavaly 3 napos osztálykirándulásra is elengedtem. A tanárnőnak odaadtam a gyógyszerét és minden reggel megkapta.
2/8 anonim válasza:
Inkább az a kérdés, hogy a tanár vinné e.....
3/8 A kérdező kommentje:
Kötelező, órák helyett van tartva.
2023. febr. 2. 08:02
4/8 anonim válasza:
Értem... De külsős helyszínen, oktatoval, nem a saját tanarral? Ha a gyereknek van papírja az ADHD-rol-nyilván SNI-s vele- akkor az ilyen külsős programok nem kötelezőek.
Te ismered a gyereked, hogy milyen lenne, ha menne. Szemelyszerint én ez alapján és egy a tanárral való beszélgetés után-ajánlja e, vállalja e- döntenék róla.
5/8 anonim válasza:
Miért ne engednénk? Nincs karban tartva gyógyszerekkel?
6/8 anonim válasza:
Persze. O lesz a legjobb a koriban.
Miert maradna ki, ha a tanarok vallaljak erte a feleloseget?
Nagyon fogja elvezni.
7/8 anonim válasza:
"ha a tanarok vallaljak erte a feleloseget"
Ha el is viszik: vajon valóban tudják, hogy mit vállalnak? Én tuti, hogy nem tudnám... Ha viszont valami van, könnyű a tanárt elővenni...
8/8 Jossh válasza:
A fiam adhd-s. Minden iskolai programon részt vett eddig is. Gyógyszer nélkül. Semmi probléma nem volt vele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!