Szülők! Hogyan reagálnátok rá, ha a fiatok kórházi ápoló szeretne lenni?
11. Igen, anyámnak lehetett volna ennyi esze, azt gondolom.
Nem vagyok büszke mert a SOTE egy gyenge iskola, ahol csak a fenékbőrön múlik a summa cum laude, az évfolyam 3/4 az volt. Csak a szívás van az egésszel egy nőnek. Szinte biztos, hogy ami egy nőt az orvosira visz, arra talál csaladbarát női szakmát. Szociális munkás, biológus, tanítónő, védőnő, ennél minden alkalmasabb.
12. Nekem volt ápoló pasim, és az egész élete arról szólt, hogy frusztrálódott és utálta át orvosokat.
Bazira nem látszott rajta, különben nem jöttünk volna össze. Okos volt, kompetens, laza, jófej. Közelről meg az, amit fentebb írtam.
Amúgy ajánld neki h legyen mentőápoló. Onnan tovabbtanulhat mentőtisztnek.
A mentők istenek. Nekem a párom is az, igaz a 4 éves lányomat már eltiltotta a szakmától 😄😄
Nem vagyok büszke mert a SOTE egy gyenge iskola, ahol csak a fenékbőrön múlik a summa cum laude, az évfolyam 3/4 az volt.
Modnjuk eddig elhittem, hogy orvos vagy. Már nem.
Amúgy ajánld neki h legyen mentőápoló. Onnan tovabbtanulhat mentőtisztnek.
Ilyent nem mond, akinek köze van az eü-höz.
A mentőápoló érettségire épülő képzés, és nem feltétele a mentőtisztinek. Két ember elveszteget vele.
18. Egyetlen szóval nem mondtam, hogy feltétele lenne. De a fiú ápoló akar lenni a kérdésben, és a mentőápolók elég gyakran végzik el x év gyakorlat után a mentőtiszt szakot. Például azért sem csak nappali képzés van, mert sokan intenzív osztályos ápolókènt vagy mentőápolóként erre tudnak továbblépni.
Számtalan kiváló mentőtiszt kezdett mentőápolóként.
Keress valakit, aki validálja ezt az àllításomat, ha igènyed van rá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!