Szülők! Hogyan reagálnátok rá, ha a fiatok kórházi ápoló szeretne lenni?
Figyelt kérdés
2023. febr. 6. 16:11
2/34 anonim válasza:
Szintén büszke lennék, olyanba kezdjen, amit szeretne csinálni.
3/34 Shora válasza:
Büszke lennék rá akármilyen munkát választana amíg az tisztességes munka. A kórházi ápoló is pont ilyen :)
4/34 anonim válasza:
Teljesen büszke lennék rá. Maximum aggódnék egy kicsit a jövedelme miatt.
5/34 anonim válasza:
Természetesen büszke lennék rá. Ugyan mi szól ellene?
6/34 anonim válasza:
Én is örülnék, hogy van elképzelése, hogy tudja mit szeretne. Viszont támogatnám hogy ne álljon meg ott, hanem képezze tovább magát az egészségügyben hogy meg is tudjon élni belőle.
8/34 anonim válasza:
Lebeszelném róla. Kevés fizetés, sok munka... :(
9/34 anonim válasza:
Ha az szeretne lenni, legyen. De ha van hozzá "esze", hogy tovább is képezze magát, akkor nem sima hanem diplomás ápoló legyen inkább, ne hagyja abba a középszinten. Annyira azért nem kirívó a férfi ápoló. Mi 25-en voltunk, abból 3 fiú, ennek több mint 10éve. Most nem tudom mi a helyzet. A kórházban is van nem egy ápoló férfi, a műtőkben is műtősegédek stb.
10/34 Derjaderja válasza:
Én nem örülnék, az a fizu nem elég egy családfőnek, meg akiket ismertem férfi ápolót, azok közül aki intellektuálisan erős volt, azt előbb-utóbb frusztrálta, hogy mások diktálnak neki és nincs előrelépés.
Alapból eü-sök vagyunk, mi mindenféle eü pályát ellenzünk. A lánynál ilyen soft, anyáknak való szakmák, mint pl logopédus meg tolerálják, ha semmi értelmes ötletük nincs.
Vitatkozni nem vitatkoznék a gyerekkel. Kamasz még amúgy is meggondolja magát ezerszer.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!