Anyukám nem hiszi el hogy nem cigizem. Mit tegyek?
Figyelt kérdés
Pénteken nagyon összekaptam az egyik lánnyal az osztályból. Amúgy sem voltunk soha jóban. Ő az a tipikus beképzelt liba aki azt hiszi mindenki felett áll. Ma megint vitáztunk és "megfenyegetett" hogy bosszút áll. Most arra értem haza hogy anyám megvádolt hogy cigizem. Kiderült hogy a csaj anyukája mondta neki hogy a lánya látott engem cigizni a suli mögött. o.O Anyám nem hiszi el hogy ez az egész kamu és most szobafogságban vagyok. :S Apukám sem hisz nekem. Mit csináljak? Nem adtam okot arra régebben hogy ne bízzanak bennem...
2010. okt. 4. 15:15
1/10 anonim válasza:
Ha cigiznél szerintem lehetne Rajtad érezni a szagát.
2010. okt. 4. 15:47
2/10 anonim válasza:
Mond azt, hogy vigyen el akkor fogorvoshoz, mert az meg tudja állapítani, hogy valaki cigizik-e vagy sem!
2010. okt. 4. 15:54
3/10 anonim válasza:
Mond neki hogy szagolja meg a ruhádat a kezedet a hajadat vagy a leheletedet. Nincs az a szappan ami a kezedről le tudja mosni ha te dohányzol folyamatosan. A ruhákrol nem is beszélve. Ha pedig ő nem dohányzik akkor tuti érezné rajtad a cigiszagot.
2010. okt. 4. 16:21
4/10 anonim válasza:
higyjétek,el ,hogy nem mindig lehet érezni,ha valaki cigizik.néha én is elszívtam régebben egy szállal,de le is álltam vele és a nem dohányzó anyám az életben megnem mondta volna...
mondd meg nekik,hogy ellenőrizhetnek szagollják meg a kezedet,leheleted,nézzek meg,hogy nem sárgultak be afogaid,de az ujj begyeid...ha ennek sem hisznek akkor nagyon mással nem tudod bebizonyítani.
2010. okt. 4. 16:30
5/10 anonim válasza:
Kérdezd meg a szüleidtől:
Kinek isztek annak aplázacicának aki megfenyegetett és akit mindig is utáltam vagy a saját lányotoknak?
Mert ha Nekem a saját lányotoknak nem hisztek akkor miért kellettem Nektek? Ha ti nme hisztek nekem akkor ki? Komolyan mondom ha ez így megy tovább megölöm magam!
Egy 11 éves depressziós lány.
2010. okt. 4. 16:44
6/10 anonim válasza:
utolsó válaszolónak: ez durva volt :|
azért azt ne már hogy megöli magát :O
2010. okt. 4. 17:30
7/10 anonim válasza:
Utolsó előtti rajtad felröhögtem :DD hallod 11 évesen azt írod magadról hogy depressziós vagy? :DD Tudod mit öld meg magad a világnak csak jobb lesz :DD
2010. okt. 4. 17:40
8/10 anonim válasza:
Én megmondanám ,hogy nekem nincs rejtegetni valóm, nekik meg nincs bizonyítékuk, csak egy lökött csaj , aki beszél össze-vissza, és itt le is lehet zárni az ügyet. Rühellem , ha alaptalanul vádolnak meg valakit. :S
2010. okt. 4. 17:52
9/10 anonim válasza:
ha a saját szüleid inkább egy másik lánynak hisznek, illetve annak az anyjának, akkor nem veled van a baj, hanem a szüleiddel...
2010. okt. 4. 18:38
10/10 anonim válasza:
Lehelj rá, szagolja meg a kezed, hajad, ruhád. Már kezdő dohányosnál is érezhető a jellegzetes szag. Iskolai fogdokihoz is kérhet időpontot, kapásból megmondja a doki, mi újság.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!