Mély hangom van, vagy nem ismernek meg?
Állítólag Sokat mélyült a hangom... (én nem veszem észre, de ez mindegy.) 4-5 hónapja voltam táborban, és előtte még telefonáltak egyet nekem, és azt hitték hogy anyukám az, éh hogy adja oda nekem a telefont... Amikor meg hazajöttem meg már egy pár barátom megismert, de sokan nem. Ma (2010.10.03 16:03) kor csörög a telefon, (mindenki elment szavazni) Én veszem fel, mivel itthon maradtam és x Y keresi anyát, mert valami levelet ír, és hogy hívja vissza stb. Először köszöntem ő visszaköszönt h "jó napot" és úgy köszönt el hogy "Köszönöm, csókolom."
Ez meglepett, mivel anya nem vállt el, én nem vagyok több 15 - nél, és a telefonáló 40-50 év körüli lehetett o.O
Szóval a kérdés: Most a szüleimet nem ismerik nagyon, vagy ennyire mély lenne a hangom?
Még egy példa: egy játékban [Counter Strike 1.6 és a Source] ban nem mertem megszólalni, mert a server szabályzatában benne volt: "Ne szólalj meg a mikrofonodon keresztül huzamosabb ideig, ha nem töltötted be a 16 ot."
De felszólított a server adminja [övé a server] hogy beszéljek mert egy olyan pálya jött ahol muszáj volt. Én beszéltem és erre nincs válasz.. Kérdeztem hogy lehet -e beszélnem, mire visszamondta, hogy "Miért ne? hiszen már biztos elmúltál 16." Tudom hogy mutáltam már de ennyit? ... Tulajdonképpen örülök neki csak meglepő.
o Még mutálhatok szerintetek?
o ha igen, nem lesz nagyon mély, érdes hangom
o Köszönöm előre is a válaszokat
o Korom 14/F
jó hosszan ecsetelted
amit levettem
olyan hangod van mint anyukádnak
a) anyukádnak mély, férfias hangja van
b) neked van magas hangod
de azt írod, hogy mélyült a hangod, akkor az a)?
Cs-ben 16 alatt nem szabad megszólalni?
miért? elegük van a kiskölkök visitozásából
szólalj csak meg bátran, max ne pofázz túl sokat
14 évesen egyébként mutálhatsz, és mélyül a hangod, igen
ha ez volt a kérdésed
persze csak akkor a heréid funkcionálnak rendesen
Egy ismerősömnek is most lett mély hangja=D
már 1-2 éve nem beszéltem vele max msn-en....és most meg beszélgettünk és nagyot néztem mert olyan mélyes hangja lett vagy nm tudomxD
De szörnyen aranyos így a hangja *.*
Szerintem már nem nagyon fog:)
a counter strike-on örülj neki h beszélhetsz a telefonos sztori meg legalább vicces emlék maradXD
Nekem pl volt olyan(de ugye nem a hangom miatt és én lány vagyok) hogy állatkertben állt mögöttem egy olyan 30-40 év körüli nő egy kisgyerekkel és nekem jött véletlenül a kisgyerek erre mondja a nő hogy "kérj bocsánatot a nénitől" XDDDD elkezdtem nevetni mikor észrevette hogy mennyi idős vagyok és mondta hogy vagyis a kislánytól XDDD
14/L
3. : inkább c) mert anyának sincs mély hangja, de most állítólag nekem van nagyon mély hangom. De azért köszönöm :D
4. Hehe, az állatkertes sztori jó lehetett.
És a telefonos élmény télleg jó lesz a "gyerekeimnek"
De az még sokára lesz :D
Köszönöm a válaszokat.
És bocs ezért a sok szövegért.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!