Hogy tudnám a szobámat egy kicsit átrendezni, átalakítani, feldobni, hangulatosabbá tenni, nagyobb teret kialakítani?
Elnézést, hogy nem írtam le részletesebben. Valóban, így látatlanul nagyon nehéz elképzelni.
Szóval:
Egy családi házban van, a Balaton partján, ahol 4- en élünk (Anyukám, Nagymamám, Nagypapám és én).
A szobámat több, mint egy éve festettettük át rózsaszínről szép kékre.
A szőnyegem (most) fehér, de van, amikor piros. A függönyöm piros, aranyos mintákkal.
Az ágyam (ami egy nagy, 2 személyes ágy), a polcom és az íróasztalom is fából van.
A székem (ami az íróasztalomhoz van) rózsaszínű, IKEA- s szék.
Most (vagyis tegnap) vettünk egy szép kis ajtódiszt (őszi), amin egy gomba van. Vettünk ilyen papír-faleveleket, ami a szobám falát fogja díszíteni.
Milyen ötleteitek vannak: hogy lehetne még jobban hangulatossá tenni (az évszakoknak megfelelően) a szobámat, és nagyobb teret kialakítani?
Hát egy nagy tükör az egyik faladra, az nagyítaná a teret. Szerezz be egylovas festményt, ha ennyire szereted. Én a leveleket úgy csinálnám h lógjanak le a plafonról, mondjuk fölrakod cellux-szal. Szerintem nagyon szép lenne.
14/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!