Tényleg ciki a Puma, Adidas?
Fiam Adidas pólókat (is) kapott karácsonyra ajándékba, amelyeket udvariasan megköszönt, de láttam rajta, hogy nem igazán örül. Megkérdeztem tőle, van-e gond az Adidassal, és azt felelte nincs, de ha lehet, vissza tudnánk-e cserélni Nike-ra vagy Under Armourra. Végül így is tettünk, azóta nagyon boldog.
Ez egyedi dolog, vagy teljesen általános?
Mint írtam, nem panaszkodott, udvariasan megköszönte, csak láttam rajta, hogy annyira azért nem boldog (mert amúgy nagyon tud örülni, nagyon aranyos). Innen a kérdésem, hogy az Adidas, Puma tényleg gáz márkák a mai fiatalok körében?
Az már az én döntésem, hogy kicseréltettem, ez pénzbe nem került, csak szerettem volna, ha igazán örül. Ha már egyszer ajándék.
Hat ha 15-20ezres pólók neki nem jók, akkor el van kényeztetve, igen.
Jó cseréljétek ki, de ez akkor is durva. Még ha a pepcos ingről lenne szó, bár azt sem érteném csak talán egy picit jobban.
Nekem is új, hogy a puma, adidas ciki, de akkor máskor kérj tőle egy listát. Mit venne fel vagy kapjon utalványt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!