Hol lehet venni Budapesten adidas baba ruhákat kapni? Plázákban a márkaboltokban nincsenek csak cipők. Rendelős oldalak nem érdekelnek csak ahol személyesen lehet megvenni
Sport boltban,de már inkább totyogóknak vannak pólók,cipők és nadrágok.
Body,rugdalózó,ilyesmi nem nagyon van még baba boltokban sem,mert vannak nagyobb babaruha márkák.
Meghát,így off de nem is találom értelmesnek ezeket kisgyereknek megvenni.
Megveszel egyet 15.000 körül és leeszi,kikoptatja ahogy csúszik-mászik,lebüfizi,vagy ki sem tudod használni mert mire 2x ráadod kinőtte vagy évszak váltás van és vehetsz újat.
Persze,ha ezek nem jelentenek gondot nyugodtan,csak gondoltam szólok,hogy kisbabák és a drága ruhák nem férnek meg igazán.Én is annyi szépet vettem és a felét vagy kinövés miatt nem tudtam ráadni,vagy sajnáltam össze maszatolásra ráadni és végül csak párszor voltunk kint benne igazán.Majd oda adom valamelyik rokonnak,ha lesz gyerek.😅
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!