Akik félreteszik másoknak a baba-, gyerekruhákat: hányas méretig teszitek? Akik másoktól örököltek ruhacsomagot: hányas méretig igényeltétek?
Majd belejössz:)
4,5 évesem van, simán igényel 4 váltás ruhát egy nap,(itthoni,utcai,ovis benti,ovis kinti,ovis pizsi, játszóteres,+ ha leeszi,leissza,összefestékezi,stb)
Mi a mai napig kapjuk a ruhát, de pont szerencsések vagyunk,mert amit kinő az ismerős gyerek,abba a következő szezonba belenő az én gyerekem.(most kaptunk 2 zsák ruhát ami őszre már jó lesz)
Én eladogatom lányom ruháit.
Ahogy ki nővi őket.
Mivel egy idő után jóval lassabban nőnek, mi pl eljutottunk hamar oda, hogy az egy évvel kisebb unokatesónak nem tudok ruhát adni, mert mire eljuttatom hozzájuk, ő is kinövi.
De amúgy a 10 évesem is kapott nemrég pár farmert, tökre örültünk neki. Sőt, a kiskamaszom is örökölt pár megunt holmit egy alacsony, vékony barátnőmtől, az is szuper. Most meg éppen az én "kinőtt" farmersortomban és pólómban táborozik. :D
Fiam 2 éves múlt, eddig 1db ruhát nem vettem neki kb. 3 helyről is kapjuk, így több is van kb, mint kellene.
Én elraktam mindent, ami használható. Barátnőm mikor terhes lett, a felét odaadtam nekik kb.
Most újra babát várunk, most kislányt. Így az itthoni ruhakat át fogom válogatni az uniszexeket tartom meg, a többít ajándékozom.
27hetes terhes vagyok, de 1 évre minimum megvan minden ruha a kiscsajnak, már most annyit kaptunk pluszba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!