Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babaruhák, gyermekruhák » Ti kiveszitek a baba/gyerekruh...

Ti kiveszitek a baba/gyerekruhákból a cetlit?

Figyelt kérdés
Engem nagyon zavarnak a műanyag cetlik a nyakakban, derekakban, a saját ruháimban. Most várjuk az első babánkat, és azon gondolkodtam, hogy kivenném neki is. Ti kivettétek?
2013. okt. 10. 13:27
 1/9 anonim ***** válasza:
Én kiveszem.Akkor is ha nagy márka és eladás szempontjából esetleg valakit érdekelne a címke.De a babámat szúrná vagy kidörzsölné az még jobban érdekel.
2013. okt. 10. 13:30
 2/9 anonim ***** válasza:
kb. első két-három hónapban kivettem, utána nem. Szeretném majd őket eladni, ezért a nagyobb méretekben már benne hagytam
2013. okt. 10. 13:34
 3/9 anonim ***** válasza:
Én csak a kemény, nagyon nagy, tehát zavaró címkéket veszem ki.
2013. okt. 10. 13:38
 4/9 A kérdező kommentje:
Látom, akkor másban is felmerült ez a dolog :) mi nem akarjuk eladni őket, tervezünk még 1-2 babát, ezért elrakom őket későbbre majd. Köszi a válaszokat! :)
2013. okt. 10. 13:39
 5/9 anonim ***** válasza:
100%
Engem nem zavarnak a cetlik, az zavar amikor rosszul van kivágva, én egyik gyermekemnek sem vágtam ki soha,de nem zavarja őket!
2013. okt. 10. 14:11
 6/9 anonim ***** válasza:
100%

Engem is nagyon zavarnak, még a vágás helye is, így teljesen kiszedem még a varrás alól is. A lányomnak csak akkor amikor zavarja és kéri hogy szedjem ki.

Egy szempontból jó ha benne van a címke, ha évekkel később válogatod, akkor már nem nagyon emlékszel hogy mekkora méret, a kis ruháknál nem nagyon lehet megállapítani, hogy pontosan hány hónaposra való.

2013. okt. 10. 14:17
 7/9 anonim ***** válasza:
A legnagyobat igen de amin a méret vagy az év van nem mert késöbb nem tudom mekkora gyerekre valo ,illetve mostmár a cimkére irom a gyerek nevét jelét ,illetve az eladást is segiti .
2013. okt. 11. 17:01
 8/9 anonim ***** válasza:
Sose szedtem ki egy ruhából se a címkét.Sosem zavarta őket vgy kezdte ki a bőrüket. ÉS most hogy lányom ovis,abba írom a jelét/nevét. és ne utolsó szempont,hogy tényleg jó tudni eladáskor,hogy mekkora a ruha mérete. :)
2013. okt. 13. 17:12
 9/9 anonim ***** válasza:
A méret miatt nem vágom ki. Amikor átnézek több szatyornyi ruhát szezonváltásnál vagy ha kinőtték, akkor nagy segítség, ha a cetli benne van, nem kell egymáshoz méregetni őket.
2013. okt. 22. 01:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!