Szülők! Hogy reagálnátok, ha a 14 éves lányotok bejelentené, hogy terhes?
Az unokahugom hasonlo cipoben volt, bar o 13 eves volt akkor es 16 vagy 17 volt a srac.
Igenis a szulo donti el ilyen esetben az abortuszt, a gyamugy semmilyen szempontbol nem tamogatja ilyen esetekben a gyerek megtartasat.
Barmennyire is elmeleti oszinten szolva az adott pillanatba ha ez megtortenne nem tudom hogy reagalnek, de abban biztos vagyok hogy nem szepet mondanek se a gyereknek se annak a pasinak aki azt hiszi hogy a kislanyokkal valo kapcsolat egeszseges
Először is megverném, utána fel is jelenteném a lányom
megrontójám!!!
Meg lehet nézni a statisztikát. Ma Magyarországon több a 14-18 éves lányok születési rátája mint a nagykorúaké. Legtöbbje megtartja. Vagy felnevelni a szülő (nagyszülők) segítségével vagy örökbeadja. Érdekes de hasonló esetekben a gyámügy nem jár el. Teljesen érdektelen.
De ha te nem veszed meg a gyerekének a 200.000 Airmax cipőt vagy nem kap 600.000 ftos iphont ott van a kezedben a bírósági papír hogy tönkre teszed a gyereked szellemi és lelki világát. Főleg ha napokig nem csavaroghat ott ahol akar
Tudjuk hogy működik a rendszer. Így volt 20 éve is amikor én voltam középiskolas. Sok 14-16 éves lány hagyta abba tanulmányait mert állapotos lett. Hozzáteszem se az iskola se a gyermekvédelem nem tanúsított semmi együttműködést a lánnyal vagy családjával. Ezek az esetek ha még nem is számítanak normálisnak teljesen hozzátartozik a társadalomhoz, mint a torkunkon nap mint nap letolt lmbtq propaganda
100 éve is sőt visszamenőleg kötelező volt 14-15 évesen szülni, az apa korától függetlenül. Az eszme nem változott csak más korba jelen esetben a mi időnkbe helyeződött át.
48!
Kérlek linkeld be a statisztikat
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!