A szexuális felvilágosítást mikor kéne kezdeni?
De már hiába írjátok, hogy késő. Mit kezd vele szegény.
Sajnos aki maga is olyan közegből, családból jött, hogy tabusítva van minden dolog, főleg ami a testi dolgokkal kapcsolatos, az ő maga is szemérmesen, szégyenkezve fog nevelni. Ezért írom sajnos mindenhová szinte, hogy kötelezővé tenném a nőknek gyerekvállalás előtt a pszichoedukációt, traumáinak feldolgozását, az önbizalomhiányának szétszálazását és a szégyenérzet visszavezetését. De persze rengeteg trauma van még, amit cipelnek a nők. De így akarnak élni, gyereket nevelni. És a szégyen most is jelen van, hiszen nincs valamire való emberi kapcsolat, ha itt kérdez idegenektől.
Nagyon szomorú ez az egész.
Van megoldás, persze nem az online térben, és nem késő változtatni.
Rég elkéstél. Én 13 évesen már mindent tudtam, sőt, bőven előtte is. És ez 3 éve volt. És bármilyen hihetetlen, félreinformálva sem voltam, mindig hiteles forrásból tájékozódtam.
Szóval már felesleges, de ha meg akarsz nyugodni, akkor is most azonnal.
Már rég tudja, nyugi. 13 évesen, viccelsz?
Én kb 7 voltam, amikor már tudtam, hogy lesz a kisbaba - a szex részletességét nem, de azt igen, hogy az aktusból termékenyítődik meg a nő.
Plusz kiskoromban már láttam, amikor a nyulak bagzottak vagy épp a kecske, csak akkor még nem mondták ilyen részletesen.
13 évesen már simán ment a mindnről való beszélgetés az osztályban.
18-as
Sajnos az internet nekem nem tanitotta meg, hogy vegyem eszre ha zsarolnak a szexszel es hogy nyugodtan mondhatok nemet. Pedig 10 eve mar boven mindenhol elerheto volt az internet
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!