Kiközösítettek. Helyesen tették? Szerintetek?
Sziasztok
Eddig egy társaság tagja voltam olyasféle baráti kör. De most minden megváltozott. Ők nagyon sportosak mindennap eljárnak futni, edzésekre stb. Én viszont nem. Utálok mozogni, nem szeretek sportolni nagyon béna is vagyok és fizikailag elég gyenge.(Testnevelésből tavaly majdnem buktam minden más 5-ös) Inkább csak itthon ülök és rajzolgatok vagy olvasok. Csak annyit mozgok egy nap míg a suliba elmegyek és haza + boltba vagy ahova gyalog kell menni. Ezért már nem akarnak velem barátkozni. Kerülnek és piszkálnak minden nap.
Már nem nagyon bírom :(
Normális válaszaitokat nagyon várom!
Az ilyen "barátok" nem barátok. Amennyiben nem értik meg és fogadják el, hogy az egészségi állapotod miatt nem mozoghatsz annyit, egyetlen megoldás van: új barátokat keresni, őket pedig kiiktatni az életedből...akár itt a neten, akár máshol biztosan találsz olyan emberkéket, akik az olyan dolgok iránt érdeklődnek, mint Te (pl. ahogy írtad is, olvasás, könyvek, rajzolás stb.).
Ne keseredj el, inkább lépj tovább!
26/L
Mond nekik, hogy te inkább az agyadat tornáztatod és az jobban előrevisz az életben mint akárhány km-t futnak ők....
nem tudom milyen alakod van de ha vékony vagy még mondhatnád nekik, hogy nincs szükséged sportra, mert már nem akarsz még vékonyabb lenni...
Amúgy szerintem tényleg nem igazi barátok az ilyenek, nekem a baratnőim erősebb testalakatúak mint én és ők jártak erre-arra tornázni én sosem, lusta voltam:-) de ezmiatt soha nem közösítettek ki.
ez van manapság. három dolgot tehetsz, ha kiállsz a "sorból"
- megpróbálod elfogadtatni magad és visszaállni
- kint maradsz
- új sort csinálsz olyat ami neked jó
Sziaa!
Én nem mondom h mozogj többet mert én sem szeretek (és mivel asztmás vagyok nem is nagyon lehet) DE viszont biztos neked is van/vannak olyan dolgok amiket szeretsz csinálni... ahogy írtad is pl h olvasol meg rajzolsz... sztem olyan baráti kört kéne keresned akik ezeket szeretik csinálni, v ha nem is ezeket de elfogadják h te ezeket szereted. bármilyen nehéz is új barátokat szerezni sztem ezt kéne tenned. ha a régi barátaid kiközösítettek egy ilyen dolog miatta akk nem igazi barátok és nem érdemlik meg h utánnuk fuss.remélem tudtam segíteni
L/14
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!