Meddig tart még ez a hülye korszak? Tisztára elegem van ebből az egész kamasz korszakból! Belenéztem a tükörbe, és egy idegen nagyon ronda csaj nézett vissza onnan; csupa pattanás, miteszer, zsíros arc, bajusz, undorító haj wáhh!! undorító!
Ráadásul 1 éve mensi. Muszáj mindennek ilyen hirtelen történnie? Ti nem voltatok ennyire kiborulva??
Nálatok hány évig tartott ez a hülyeség??
A kamaszkor a legjobb életszakasz! Legszívesebben örökre tini maradnék!
L/13
Imádok kamsz lenni meg utálok is:) Van, hogy teljesen elszállok, olyan boldog vagyok, mint például mikor a haverokkal kimegyünk a karácsonyi vásárba, vagy mikor rollerezek Vele... Akkor repülök, ott akarok maradni a pillantban. Aztán mikor reggel meglátom magam a tükörben és reggel hatkor megyek buszra hóviharban ráadásul még össze is vesztem előtte apukámmal... Akkor bőgni tudnék. Ez ilyen, de rájöttem, hogy több a jó mint a rossz. Én zenében fejezem ki magam, nagyon át tudom érezni, mindig sírok Katy Perry Teenage Dream című számán, neked is el kéne olvasni a dalszöveget... Elmond mindent.
13/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!