Mit csináljak ha unatkozok?
Figyelt kérdés
12/L megtanulok, meg minden, és utána unatkozok...nincs ötlet???2008. dec. 25. 19:24
161/488 márton22 válasza:
Tudom, most már 16 éves vagy de ezt a játékot sose késő elkezdeni. Rubik kocka. Tanuld meg a layer by layer metódust (rétegről rétegre). Aztán ha egy perc alatt ki tudod rakni jöhet a haladó metódus. Majd a Fridrich evvel 15 másodperc alatt is kitudod rakni. Nagyon jó hobbi, először kezdheted eredeti Rubik Studiós kockával aztán rendelj kínábol valamilyen Moyu vagy Dayan kockát. Mind a kettő jó kockákat gyárt. De ha eredeti Rubikot veszel a 40.évfordulós Tescós kockát, Rubik Ernő aláírásával. Remélem elolvasod és tudtam segíteni. :)
162/488 anonim válasza:
19 éves vagy már woah! Ha még unatkozol akkor menj el a haverokkal bulizni vagy fess/rajzolj írj történeteket vagy naplót :)
13/L
164/488 anonim válasza:
Ezek szerint, szegény kérdező már 7 éve unatkozik... :/
166/488 anonim válasza:
Kiirtad a választ 12 évesen most pedig 20 éves vagy :D
168/488 anonim válasza:
Esetleg maszturbálj a haveroddal vagy magad a wcben
169/488 anonim válasza:
Szerintem már azt sem tudja hogy kiírta valaha ezt a kérdést
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!