Mikor világosítottak fel a szüleitek?
Borzasztó későn. 10 évesen, a sulis felvilágosításon hallottam először a menstruációról, már akkor ciki volt, hogy minden osztálytársam tudta a dolgot, én pedig azelőtt egy szót sem hallottam róla. Aztán otthon utánanéztem a neten, majd találtam a szexről is infókat, arról se hallottam konkrétan semmit azelőtt. 12 évesen, amikor már 4 hónapja menstruáltam, anyu bejött, hogy szeretne velem beszélni valamiről. Belekezdett, az első mondata után közöltem, hogy ja, tudok mindent, már rég megvan.
14 éves korom óta van barátom, anyu pedig pár hete mondta, hogy szeretne, ha tudnék a dolgokról, mert valószínűleg hamarosan nálam is eljön az első kapcsolat ideje. Mindezt úgy, hogy fél éve nem vagyok szűz. És védekeztünk, tájékozódtunk, nem teszek ki gyakorira olyan kérdéseket, hogy lehetek-e terhes, ha kihúzta időben. Most 16 vagyok. Szóval ennyit erről.
Én 17 vagyok, és eddig konkrétan 0 szót mondtak ezekről a dolgokról. Szerintem azt hitték, hogy majd kérdezek...
Hát nem így történt
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!