12 évesen gender semleges és pánszexuális?
A hatodikos lányom tegnap mesélte, hogy van egy barátnője, aki gender semlegesnek tartja magát, és pánszexuális is.
Megmondom őszintén, köpni-nyelni nem tudtam. Mennyire lehet tisztában vele ennyi idősen, mit is jelent ez?
#7 én beszélgettem vele erről, de ismerem a gyerekemet, és pontosan tudom mit csinál majomkodásból, és mi őszinte. A lehető legtöbbet beszélgetek vele, ettől függetlenül még gyerek, aki néha felül a majomvonatra.
Ezzel nincs semmi probléma. Nekem a legjobb barátnőm egy leszbikus feleség, hidd el, fontos a téma nálunk. De mondom mégegyszer, ismerem a gyerekemet, ez nála egy hóbort volt, ahogy sok más gyereknél is. Ez ugyanolyan káros, mintha full tabu lenne.
"majomvonat"
Hát ennél tökéletesebben nem lehet összefoglalni, amit az előbb írtam.
Aztán 16 évesen már semmiről sem fogsz tudni, mert addigra te leszel majom az ő szemében.
Nyilván neki ezt nem mondom, de napokat töltöttem azzal hogy az instagram profilokat nézegettem, a sok jó kis hidden lmbtq oldalt, ami egyetlen cél volt: mindenki tűnjön rohadtul egyedinek, meg nem értettnek, nyomorúságosnak, mert az most épp trendi. Mint régen az emo.
Sokkal komolyabban veszem a gyerekem lelkivilágát, mint amit itt feltételezel, és sokkal jobban utánanéztem dolgoknak, mint azt gondolnád.
"A hatodikos lányom tegnap mesélte, hogy van egy barátnője, aki gender semlegesnek tartja magát, és pánszexuális is."
. Ilyen idősen, aligha értik meg, mit is jelent ez az egész a társadalom és a szexualitás vetületében, szóval nagy feneket nem kerítnék ennek.
Hacsak nem a neten szeretnék vele provokálni.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!